Black Friday 2019: 5 δυνατά ασύρματα ηχεία Bluetooth

Ίσως τα καλώδια να μην αποτελέσουν ποτέ παρελθόν, αλλά οι ασύρματες συσκευές κυκλοφορούν εκεί έξω εδώ και δεκαετίες και σε αρκετές περιπτώσεις κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Το ίδιο ισχύει και για τα ασύρματα ηχεία Bluetooth τα οποία μπορούμε να συνδέσουμε με αμέτρητες συσκευές και στις περισσότερες περιπτώσεις να τα έχουμε πάντα μαζί μας.

Black Friday 2019

Η Black Friday 2019 έρχεται στην Ελλάδα με προσφορές που δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Το συγκεκριμένο αφιέρωμα αποτελεί μέρος μιας σειράς οδηγών αγοράς που θα δημοσιεύουμε κάθε μέρα εδώ στο Techblog με προϊόντα τεχνολογίας που αξίζει να έχετε στο μυαλό σας.

Soundcast VG1

Το Soundcast VG1 είναι ένα rugged ασύρματο ηχείο το οποίο μπορούμε να έχουμε πάντα μαζί μας. Είναι αδιάβροχο, αντέχει στη σκόνη, τους κραδασμούς και τα χτυπήματα. Ωστόσο, αυτή του η ιδιότητα δεν σημαίνει ότι έχει κακές επιδόσεις όσον αφορά τον ήχο, το αντίθετο μάλιστα.

ασύρματα ηχεία Bluetooth, Black Friday 2019: 5 δυνατά ασύρματα ηχεία Bluetooth

Στο εσωτερικό του Soundcast VG1 θα βρούμε 2 drivers 7.5W και ένα passive subwoofer. Η σύνδεση με άλλες συσκευές πραγματοποιείται είτε ασύρματα μέσω Bluetooth είτε από τη θύρα εισόδου/εξόδου 3,5mm. Η μπαταρία του έχει αυτονομία έως 15 ώρες και το ηχείο ζυγίζει 453 γραμμάρια.

JBL Xtreme

Το JBL Xtreme μπορεί να μην ανήκει στα rugged ασύρματα ηχεία Bluetooth αλλά αντέχει στο νερό και τη σκόνη. Όπως αναφέρει και η εταιρεία, πάρτο όπου θες για να ακούς δυνατά τη μουσική σου κι αν λασπωθεί δεν έγινε και κάτι, το πλένεις κάτω από τη βρύση.

ασύρματα ηχεία Bluetooth, Black Friday 2019: 5 δυνατά ασύρματα ηχεία Bluetooth

Στο εσωτερικό του JBL Xtreme θα βρούμε 2 drivers 20W και η σύνδεση με άλλες συσκευές πραγματοποιείται είτε ασύρματα μέσω Bluetooth είτε από τη θύρα εισόδου 3,5mm. Η μπαταρία του έχει αυτονομία έως 15 ώρες και φορτίζει πλήρως σε 3,5 ώρες. Τέλος, το ηχείο ζυγίζει 2,11 κιλά.

Sony SRS-XB41B

Τρίτο στη λίστα με τα ασύρματα ηχεία Bluetooth είναι το Sony SRS-XB41B, όπως και τα παραπάνω, έτσι και αυτό αντέχει στο νερό και τη σκόνη. Πάνω από όλα όμως προσφέρει κρυστάλλινο ήχο με ένταση και αρκετό μπάσο.

ασύρματα ηχεία Bluetooth, Black Friday 2019: 5 δυνατά ασύρματα ηχεία Bluetooth

Στο εσωτερικό του Sony SRS-XB41B θα βρούμε 2 drivers 58mm και η σύνδεση με άλλες συσκευές πραγματοποιείται ασύρματα μέσω Bluetooth (έως τέσσερις συσκευές), από τη θύρα εισόδου 3,5mm ή τη USB type-C. Η μπαταρία του έχει αυτονομία έως 24 ώρες, το ηχείο ζυγίζει 1,5 κιλά και έχει φωτισμό.

LG PK7

Συνεχίζουμε τη λίστα, με τα ασύρματα ηχεία Bluetooth, με το LG PK7y SRS-XB41B που αντέχει στο νερό και προσφέρει ξεχωριστή εμπειρία ήχου χάρη στον παλλόμενο φωτισμό και τις τεχνολογίες Enhanced Bass και Clear Vocal.

ασύρματα ηχεία Bluetooth, Black Friday 2019: 5 δυνατά ασύρματα ηχεία Bluetooth

Στο εσωτερικό του LG PK7 θα βρούμε 2 drivers και δύο tweeters. H σύνδεση με άλλες συσκευές πραγματοποιείται είτε ασύρματα μέσω Bluetooth (έως 2 συσκευές) είτε από τη θύρα εισόδου 3,5mm. Η μπαταρία του έχει αυτονομία έως 24 ώρες, το ηχείο ζυγίζει 2,95 κιλά, υποστηρίζει φωνητικές εντολές και έχει παλλόμενο φωτισμό με βάση των ρυθμό της μουσικής.

Bose SoundLink Revolve

Η λίστα με τα ασύρματα ηχεία Bluetooth ολοκληρώνεται με το Bose SoundLink Revolve, το οποίο έχει ενιαίο σώμα αλουμινίου, είναι στιβαρό και ανθεκτικό στο νερό. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά δυνατό, εκπληκτικά μικρό και προσφέρει πραγματικό ήχο 360 μοιρών.

ασύρματα ηχεία Bluetooth, Black Friday 2019: 5 δυνατά ασύρματα ηχεία Bluetooth

Το Bose SoundLink Revolve είναι ανθεκτικό στις πτώσεις και τα χτυπήματα. Ο συνδυασμός δύο τέτοιων ηχείων προσφέρει πραγματικό στερεοφωνικό ήχο. H σύνδεση με άλλες συσκευές πραγματοποιείται είτε ασύρματα μέσω Bluetooth είτε από τη θύρα εισόδου 3,5mm. Η μπαταρία του έχει αυτονομία έως 12 ώρες, το ηχείο ζυγίζει 660 γραμμάρια και υποστηρίζει τον Google Assistant.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.