Black Friday deals και Christmas offers από COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

, Black Friday deals και Christmas offers από COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Η Black Friday 2021 είναι εδώ και η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ έρχονται να μας προσφέρουν – μέχρι τις 26 Νοεμβρίου – επιλεγμένα προϊόντα τεχνολογίας σε τιμές που θα μας κάνουν να θέλουμε να τα αποκτήσουμε, αλλά και με επιπλέον εκπτώσεις σε ασφάλειες αποκλειστικά μέσα από το COSMOTE INSURANCE.

Επιπλέον εκπλήξεις και προσφορές για τα Χριστούγεννα; Από τώρα; Δες στο τέλος τι ετοιμάζει η COSMOTE.

Μέσα από τα φυσικά καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και online στο www.cosmote.gr και στο www.germanos.gr θα βρούμε ποικιλία σε smartphones, tablets, laptops, smartwatches, τηλεοράσεις, gaming προϊόντα, gadgets και αξεσουάρ φθηνότερα και με έως 48 άτοκες δόσεις*.

Επιπλέον, κάνοντας αγορές αξίας 349€ και άνω με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, κερδίζετε 15% €πιστροφή.

, Black Friday deals και Christmas offers από COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Πάμε να δούμε μερικά προϊόντα τεχνολογίας που θα βρείτε στην COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ σε τιμές Black Friday και όχι μόνο!

• iPhone 12 5G 64GB|128GB, με οθόνη OLED Super Retina XDR 6.1”, επεξεργαστή A14 Bionic και στο χρώμα που επιθυμείτε, από 799€ και με επιπλέον όφελος €πιστροφή έως 127,35€. Μπορείτε να το συνδυάσετε με τα ασύρματα ακουστικά ΑirPods 2nd generation, από 149€ στα 129€

SAMSUNG Galaxy A52s 5G 128GB, με οθόνη S-Amoled FHD+ 6.5”, τετραπλή κύρια κάμερα για επαγγελματικές φωτογραφίες και οκταπύρηνο επεξεργαστή, από 439,90€ στα 349,90€ και με επιπλέον όφελος €πιστροφή 52,49€

LENOVO M10 HD WiFi 2GB/32GB, tablet ιδανικό για όλη την οικογένεια, με οθόνη HD 10.1”, τετραπύρηνο επεξεργαστή και χωρητικότητα 32GB, από 169,99€ στα 119,90€

• DELL VOSTRO 3500, laptop με οθόνη Full HD 15.6”, επεξεργαστή Intel Core i3, σκληρό δίσκο 256GB SSD και μνήμη RAM 4GB, από 599€ στα 449€

• THOMSON 43UG6400, Smart TV 4K με λειτουργικό Android, με υποστήριξη HDR10, HLG για ρεαλιστική απεικόνιση χρωμάτων και πεντακάθαρο ήχο με Dolby Digital Plus, από 449€ στα 299€

• PS4 σε συνδυασμό με έναν τίτλο της επιλογής σας ή με περιφερειακά, από 349€

• ΧΙΑΟΜΙ Mi Wi-Fi Range Extender Pro, μια εύχρηστη συσκευή που ενισχύει το Wi-Fi στο σπίτι ή το γραφείο, χωρίς καλώδια, με ταχύτητες έως 300 Mbps και ταυτόχρονη σύνδεση έως 16 συσκευών, από 24,9€ στα 9,9€

• ΧΙΑΟΜΙ Mi Robot Vacuum-Mop P, η έξυπνη συσκευή καθαρισμού για σκούπισμα και σφουγγάρισμα, από 499€ στα 269€.

• GARMIN Fenix 6 Pro, smartwatch με αυτονομία μπαταρίας έως 14 μέρες, από 649€ στα 499€. Επιπλέον όφελος €πιστροφή 74,85€

• XIAOMI Mi Electric Scooter 1S, με μέγιστη αυτονομία έως 30 χλμ. και συνδεσιμότητα Bluetooth με το Smartphone, από 449€ στα 379€. Επιπλέον όφελος €πιστροφή 56,85€

Οι προσφορές όμως δεν σταματάνε εδώ, στο COSMOTE Insurance την ψηφιακή πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλειών της COSMOTE, θα βρείτε – μέχρι τις 28 Νοεμβρίου – νέα ασφάλεια αυτοκινήτου με έκπτωση έως 20%, έκπτωση έως 15% στην ασφάλεια μηχανής και έως 30% στην ασφάλεια κατοικίας. Ασφαλιστικές εταιρείες όπως η Anytime, η Groupama και η Hellas Direct προσφέρουν εκπτώσεις για κάθε νέα ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής, ενώ για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία μπορείτε να τη συνδυάσετε με ετήσια διάρκεια ασφάλισης και πληρωμή σε 12 άτοκες δόσεις.

Σε περίπτωση που ένα ασφαλιστήριο λήγει έως και 30 ημέρες αργότερα από την 28η Νοεμβρίου, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την προσφορά, αρκεί να κλείσετε την ασφάλειά του μέχρι τις 28 Νοεμβρίου.

, Black Friday deals και Christmas offers από COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Αν νομίζατε ότι τελειώνοντας η Black Friday τελειώνουν και οι προσφορές, μάλλον δεν θα έχετε μάθει ότι η COSMOTE εγκαινιάζει από αυτή την εβδομάδα τα φετινά Χριστούγεννα με νέα δώρα κάθε εβδομάδα!

Η COSMOTE αναλαμβάνοντας το ρόλο του Άγιου Βασίλη φέτος τα Χριστούγεννα χαρίζει στους συνδρομητές της δωρεάν 10GB στο κινητό για 7 ημέρες και 20% έκπτωση σε μία παραγγελία φαγητού ή καφέ μέσω του BOX.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα δωρεάν 10GB στο κινητό για 7 ημέρες οποιαδήποτε στιγμή, έως και τις 28 Νοεμβρίου, μέσω του My COSMOTE app αν είστε συνδρομητές συμβολαίου – οικιακοί ή εταιρικοί, καρτοσυμβολαίου, COSMOKAPTA και COSMOTE Neo και μέσω του WHAT’S UP app αν είστε χρήστες καρτοκινητής WHAT’S UP.

Παράλληλα, μέχρι τις 28 Νοεμβρίου, η COSMOTE και το WHAT’S UP προσφέρουν σε όλους τους συνδρομητές – κινητής και σταθερής – 20% έκπτωση σε μία παραγγελία φαγητού ή καφέ, μέσω του ΒΟΧ food delivery app. Καταχωρήστε τον κωδικό XMAS20 στο ΒΟΧ app και αυτομάτως γίνεται η αφαίρεση του ποσού έκπτωσης που αντιστοιχεί.

Αυτό είναι μόνο η αρχή. Κάθε εβδομάδα θα υπάρχουν νέα δώρα και εκπλήξεις, ενημερωθείτε για τις εβδομαδιαίες προσφορές και ενεργοποιήστε της στο My COSMOTE App και το WHAT’S UP App.

*Οι 48 άτοκες δόσεις ισχύουν για αγορές προϊόντων 900€ και άνω. Οι 36 άτοκες δόσεις ισχύουν για αγορές 500€ και άνω, οι 24 για αγορές 300€ και άνω & οι 12 για αγορές 60€ και άνω και με εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Business GERMANOS

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ από σήμερα θα βρεις σόμπες, καφετιέρες και πιστολάκια μαλλιών

Μια μεγάλη γκάμα από οικιακές μικροσυσκευές, από κορυφαία brands της αγοράς και σε προσιτές τιμές, θα βρουν πλέον οι καταναλωτές στον ΓΕΡΜΑΝΟ.

Gear GERMANOS

Ολοκληρωμένες λύσεις για ένα “έξυπνο” σπίτι από το ΓΕΡΜΑΝΟ

Το “έξυπνο” σπίτι έχει να κάνει με τη διασύνδεση συσκευών που έχουμε εγκαταστήσει στο σπίτι μας και τις οποίες θα βρούμε στο ΓΕΡΜΑΝΟ.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.