BMW bikes 2012, Η νέα γκάμα με τα ποδήλατα των Βαυαρών

H BMW παρουσιάζει τη νέα σειρά των ποδηλάτων της για το 2012, η οποία βασίζεται κυρίως σε στυλιστικές διαφοροποιήσεις, νέους χρωματισμούς, ενώ το νέο μοντέλο που κερδίζει τις εντυπώσεις ανάμεσα στα άλλα είναι το Mountainbike Enduro. Πρόκειται για ένα νέο μοντέλο που προσφέρει καλύτερο κράτημα και πιο στιβαρή αίσθηση στις απαιτητικές συνθήκες των ορεινών διαδρομών. Μοιάζει ίδιο με το προηγούμενο μοντέλο διατηρώντας το βάρος του προηγούμενου μοντέλου.

Άλλο ποδήλατο που συμπληρώνει τη γκάμα είναι το Touring Suntour NCX-D με τροχούς 26 ιντσών. Στην οικογένεια των νέων μοντέλων υπάρχουν ακόμα τα M Carbon Racer και το Kidsbike τα οποία δεν έχουν αλλάξει σε σχέση με πέρυσι. Το μοντέλο BMW Cruise Bike έχει ενδεικτική τιμή €899, το Touring Bike €1.299, το Mountainbike Cross Country €2.999, το Mountainbike Enduro €3.399, το M Carbon Racer €2.750 και το Kidsbike €259.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 13 Απριλίου 2012 9:38

Σχόλια

  • να παρεις ποδηλατο BMW?? γιατι?? για μουρι μονο :P αλλα κ παλι! θα φας κραξιμο..
    δεν περνεις καλυτερα ενα pinarello ή ενα scott!! θα σε λενε κ ψαγμενο και θα κανεις κ μουρι ;P ...τα pinarello ειναι τα ferrari των ποδηλατων!

  • Οπως και νάχει, άκρως ανταγωνιστικές οι τιμές σε σχέση με την ποιότητα τους. Αν έρθουν βέβαια εδω θα φάνε ενα 50% πάνω

  • Παιδιά στις φωτό, το πρώτο ποδήλατο είναι το Mountainbike Enduro, το δεύτερο είναι το M Carbon Racer και το τρίτο είναι το Cruise Bike.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.