Buds Sound: Έρχονται νέα TWS από τη Samsung, με επίκεντρο το fitness

, Buds Sound: Έρχονται νέα TWS από τη Samsung, με επίκεντρο το fitness

Με την έλευση των Galaxy Buds Live η Samsung πρόσφερε επιτέλους στους καταναλωτές της την επιλογή για TWS με ενεργή μείωση θορύβου, κάτι που έλειπε και από τα Galaxy Buds και από τα Galaxy Buds+. Φαίνεται πως η εταιρεία θέλει να συνδυάσει το ANC με τον κλασικό σχεδιασμό, για καλύτερο αποτέλεσμα.

Η ιστοσελίδα Let’s Go Digital βρήκε μία νέα κατάθεση trademark, με την οποία μαθαίνουμε τις πρώτες λεπτομέρειες για τα επερχόμενα Buds Sound. Η περιγραφή αναφέρει πως τα νέα ακουστικά θα μπορούν να ανιχνεύσουν πότε είναι φορεμένα και πότε όχι, αλλά και θα προσφέρουν υπηρεσίες για fitness. Τα ακουστικά θα έχουν λογισμικό που θα μπορεί να ανιχνεύσει την απόσταση που διανύει ο χρήστης, το χρόνο, καθώς και να μπορεί να υπολογίσει πόσες θερμίδες κάηκαν σε περίοδο άθλησης.

, Buds Sound: Έρχονται νέα TWS από τη Samsung, με επίκεντρο το fitness

Όλα τα παραπάνω βέβαια σε συνεργασία με το smartphone του χρήστη. Πάντως, αυτό που περιμένουμε από τη Samsung είναι να συνδυάσει το noise canceling με ακουστικά που μπαίνουν στο αυτί, καθώς το μεγαλύτερο παράπονο των κατόχων Buds Live είναι πως ο σχεδιασμός τους δεν επιτρέπει την πλήρη αξιοποίηση του ANC. Υποθέτουμε ότι θα τα δούμε μαζί με τα Galaxy S21, δηλαδή το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.