Samsung Galaxy Buds Live: Επίσημα τα πρώτα TWS της εταιρείας με ενεργή μείωση θορύβου

, Samsung Galaxy Buds Live: Επίσημα τα πρώτα TWS της εταιρείας με ενεργή μείωση θορύβου

Ένα από τα χαρακτηριστικά που έλειπε έντονα από τα ακουστικά της Samsung ήταν η ενεργή μείωση θορύβου, όταν άλλες εταιρείες είτε έχουν χρόνια, όπως η Sony, είτε κυκλοφόρησαν πρόσφατα, όπως η Apple. Όμως, σήμερα αυτό αποτελεί παρελθόν, καθώς πλέον ανακοινώθηκαν και επίσημα τα Samsung Galaxy Buds Live.

Ξεχωριστός σχεδιασμός

Ο περίεργος σχεδιασμός τους είναι σα να αγκαλιάζει το αυτί των χρηστών, κάτι που κατάφερε η Samsung τοποθετώντας όλα τα εξαρτήματα σε οριζόντια θέση. Έτσι, τα ακουστικά δεν εξέχουν σχεδόν καθόλου από το αυτί του χρήστη, με την εταιρεία να επισημαίνει πως κάτι τέτοιο προσδίδει μία πιο φυσική εμφάνιση στα ακουστικά.

Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει ένα ηχείο των 12 χιλιοστών, μαζί με έναν αγωγό μπάσου. Στο εξωτερικό της συσκευής υπάρχουν τρία μικρόφωνα και μία μονάδα φωνητικής λήψης, η οποία επιτρέπει δύο από τα μικρόφωνα να εντοπίζουν τη θέση του στόματος του χρήστη και από που προέρχεται η φωνή, για ενεργοποίηση της ενεργής μείωσης θορύβου τόσο εντός όσο και εκτός κλήσεων.

Μπαταρία και επιδόσεις

Τα Galaxy Buds Live έρχονται με λειτουργία παιχνιδιού, η οποία μειώνει την καθυστέρηση του ήχου για καλύτερη εμπειρία gaming. Μαζί, υπάρχει η φωνητική αφύπνιση της Bixby, όπου είναι διαθέσιμη. Η μπαταρία των ακουστικών κυμαίνεται από 5.5 έως 8 ώρες, ανάλογα με τη χρήση ή την ενεργοποίηση του ANC, με τη μπαταρία της θήκης να αυξάνει αυτό τον αριθμό στις έως και 21 ώρες ακρόασης. Επίσης, υποστηρίζουν γρήγορη ενσύρματη φόρτιση, ώστε να προσφέρουν 1 ώρα επιπλέον με μόλις 5 λεπτά, ενώ υπάρχει και η επιλογή για ασύρματη φόρτιση.

Τα Galaxy Buds Live ζυγίζουν μόλις 5,6 γραμμάρια το καθένα, ενώ η θήκη ζυγίζει 42 γραμμάρια. Κάθε ακουστικό έχει μπαταρία 60mAh, με το case να φτάνει στα 472mAh. Τα ακουστικά κάνουν χρήση της τεχνολογίας Bluetooth 5.0 για σύνδεση με τις συσκευές, ενώ συνδέονται αυτόματα με συσκευές Galaxy. Τέλος, υπάρχει μία περιοχή αφής στην πάνω πλευρά του κάθε ακουστικού, για έλεγχο της συσκευής.

Με τη διάθεση τους να ξεκινάει από αύριο παγκοσμίως, αναμένουμε τα Galaxy Buds Live και στη χώρα μας. Τα Galaxy Buds Live θα κυκλοφορήσουν σε Mystic White, Mystic Black και Mystic Bronze στη τιμή των 189 ευρώ.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.