Η Caviar ντύνει τα Apple Watch 7 με bronze, gold και titanium

Από όταν πρωτοβγήκαν τα Apple Watch, η εταιρεία δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ επίχρυση έκδοση. Αυτό έρχεται τώρα να αλλάξει η Caviar.

H luxurious εταιρεία κυκλοφόρησε μια σειρά βασισμένη στο Apple Watch 7 σε δύο κύριες εκδόσεις. Η πρώτη είναι η Moon και περιλαμβάνει ανάγλυφα διακοσμητικά εμπνευσμένα από το έργο του Gustave Young, ενός διάσημου χαράκτη αμερικανικών πυροβόλων όπλων του 19ου αιώνα.

Η Night Moon παραλλαγή κοστίζει 3.260 $ και είναι με λευκό μπρούτζο και μαύρο λουράκι από δέρμα κροκόδειλου. Υπάρχουν, δε, 99 αντίγραφα. Το Gold Moon είναι αρκετά πιο ακριβή έκδοση, στα 25.070 $, και περιορίζεται σε μόλις 8 αντίγραφα. Το wearable καλύπτεται από χρυσό 18 καρατίων και έχει λουράκι από δέρμα κροκόδειλου σε καφέ χρώμα.

Η δεύτερη έκδοση περιλαμβάνει τα Rivets, τα οποία έχουν μια πιο industrial εμφάνιση. Και τα δύο χρησιμοποιούν τιτάνιο αεροπορίας με μαύρη επίστρωση PVD. Κάπου εκεί είναι και οι εκδόσεις Line και Flame, οι οποίες είναι επίσης κατασκευασμένες από τιτάνιο, αλλά έχουν διακοσμητικά μοτίβα χαραγμένα με λέιζερ. Αυτά κοστίζουν πάνω κάτω 3.000 δολάρια.

Επεξεργάστηκε την 31 Μαΐου 2022 12:27

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.