ChargerFrame | Φορτίστε και δημιουργήστε

Έχω βαρεθεί με την εικόνα των πεταμένων φορτιστών με τα μπλεγμένα τους καλώδια από δω και από κεί και για αυτό μου φάνηκε πολύ καλή ιδέα το πλαίσιο ChargerFrame που δημιούργησε η εταιρεία Naolab. Πρόκειται για ένα λιτό και απέριττο λευκό πλαίσιο, Apple αισθητικής θα έλεγε κανείς, που είναι γεμάτο εσωτερικά και περιμετρικά με ρευματοδότες προς χρήση.

Στη μέση έχει μερικά κομψά στηρίγματα που μπορούν να βοηθήσουν στην πιο περίτεχνη τοποθέτηση των συσκευών δημιουργώντας έτσι ένα “δυναμικό” έργο τέχνης (αυτό δε χρειάζεται να το πάρουμε και πολύ σοβαρά).

Η τιμή είναι πολύ τσουχτερή (450 ευρώ) αλλά δε χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί έτσι κι αλλιώς προς το παρόν μάλλον άχρηστο θα ήταν για το σπίτι σας καθώς το προιόν φαίνεται να μην υποστηρίζει ελληνικούς ρευματοδότες και θα ήταν μάλλον κρίμα να το πλακώσετε στους αντάπτορες…

Επεξεργάστηκε την 3 Σεπτεμβρίου 2008 9:10

Σχόλια

  • Καλησπέρα.

    Απορία αδαούς: Μας αναπτερώνεις τις ελπίδες ξεκινώντας να παρουσιάσεις ένα πολύ ενδιαφέρον προϊόν και μας τις καταρρακώνεις γράφοντας ότι είναι ακατάλληλο για την Ελλάδα.

    Γιατί;

  • Σωστά απορείς αλλά δεν παύει να αποτελεί ένα ωραιότατο καινούργιο προιόν που είναι διαθέσιμο στην αγορά και είναι καλό να ξέρουμε οτι υπάρχει. Επιπλέον, τίποτα δε μας λέει οτι δεν πρόκειται κάποια στιγμή να υπάρχει και μια έκδοση του συμβατή με Ελλάδα!
    Άμα ασχολιόμασταν μόνο με οτι υπάρχει στην Ελλάδα θα ήταν λίγα τα ψωμιά μας :Ρ

  • Δεν είναι ακατάλληλο για την Ελλάδα.
    Με αντάπτορες θα μπορούσε να γίνει έργο αφηρημένης τέχνης!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Gogo

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.