Chromecast with Google TV: Επίσημα με έξοδο 4K 60Hz και τιμή $50

https://www.youtube.com/watch?v=9sj0UrJ-BeE

Μαζί με τα Pixel 5 και Pixel 4a 5G, η Google ανακοίνωσε και το ανανεωμένο της Chromecast, με την ονομασία “Chromecast with Google TV”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου στη τιμή των 50 δολαρίων. Πλέον, έχει το δικό της UI, ενώ έρχεται με τηλεχειριστήριο και σε τρία χρώματα: Snow, Sunrise και Sky.

Το Chromecast with Google TV έρχεται με παρόμοιο σχεδιασμό με την προηγούμενη πρόταση της εταιρείας, ελαφρώς πιο μακρύ. Η συσκευή ενσωματωμένο καλώδιο HDMI για απευθείας σύνδεση στην τηλεόραση σας, ενώ φορτίζει με καλώδιο Type-C. Η συσκευή υποστηρίζει έξοδο εικόνας έως 4K στα 60Hz, Dolby Vision, HDR10+ και HDR10. Στο ηχητικό κομμάτι υποστηρίζει Dolby Digital, Dolby Digital Plus και Dolby Atmos.

Google, Chromecast with Google TV: Επίσημα με έξοδο 4K 60Hz και τιμή $50

Για συνδεσιμότητα, η συσκευή υποστηρίζει dual-band 802.11ac Wi-Fi αλλά και Bluetooth. Μαζί με το νέο Chromecast with Google TV, περιλαμβάνεται και το τηλεχειριστήριο της συσκευής, με νέο σχεδιασμό με το pad στο πάνω μέρος, πλήκτρα για πλοήγηση, αλλά και τρία ξεχωριστά πλήκτρα για Google Assistant, YouTube και Netflix. Το remote έχει ενσωματωμένο accelerometer, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παιχνίδια.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ανέστης Μωραϊτόπουλος

Το Google TV είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα η έχει απλά τις δυνατότητες ενος κλασικού Chromecast μέχρι να γίνει unlock του Google TV και εδώ;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.