ColorWare: Custom-painted AirPods 3 από 319 δολάρια

, ColorWare: Custom-painted AirPods 3 από 319 δολάρια

Custom-painted AirPods 3 παρουσίασε σήμερα η ColorWare, γνωστή για τις προσφορές προσαρμογής της για AirPods, χειριστήρια Xbox, στοιχεία Nintendo Switch και άλλα.

Τα AirPods 3 διατίθενται σε μια σειρά χρωμάτων βαφής, συμπεριλαμβανομένων φωτεινών γυαλιστερών αποχρώσεων, μεταλλικών και ματ χρωμάτων. Διαθέσιμα είναι όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, όπως και διάφορες αποχρώσεις του μαύρου, του ασημί και του χρυσού.

Κάθε AirPod μπορεί να βαφτεί με διαφορετικό χρώμα, ενώ και η θήκη μπορεί βαφτεί με διαφορετική απόχρωση. Αυτά τα AirPods κοστίζουν 319 $, αλλά η τιμή αυξάνεται στα 369 $ όταν βάφετε και τη θήκη.

Η τιμή των AirPods είναι 179 $ απευθείας από την Apple, επομένως η απόκτηση ενός custom-painted είναι τουλάχιστον 140 $ πιο ακριβή.

, ColorWare: Custom-painted AirPods 3 από 319 δολάρια

Το Colorware είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε AirPods που δεν είναι λευκά, από τη στιγμή που η Apple εξακολουθεί να μην προσφέρει AirPods σε μαύρο ή άλλα χρώματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα χαρακτηριστικά του AirPods 3 παραμένουν ανέπαφα, όπως η συνδεσιμότητα MagSafe για τη θήκη, ενώ η βαφή δεν επηρεάζει τη λειτουργικότητα.

Η αποστολή των AirPods 3 γίνεται σε περίπου δύο έως τρεις εβδομάδες από την παραγγελία τους μέσω Colorware.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Gear AirPods Apple

Η Apple τεστάρει smart ring, γυαλιά και Airpods με κάμερες

Η Apple έχει σκεφτεί να αναπτύξει πολλά νέα wearable όλα αυτά τα χρόνια, όπως ένα smart ring για παρακολούθηση της υγείας.

Smartphones AirPods Apple Apple Magic Mouse

Αναλυτής αποκαλύπτει ποιες συσκευές της Apple θα υιοθετήσουν USB-C του χρόνου

O Mark Gurman αποκάλυψε ποια προϊόντα της Apple θα πρέπει να περιμένουμε να αποκτήσουν USB-C έκδοση την επόμενη χρονιά.

Gear AirPods Apple Apple AirPods

Ίσως δούμε νέα AirPods στο Apple Event στις 12 Σεπτεμβρίου

H εκδήλωση παρουσίασης των νέων προϊόντων της Apple επιβεβαιώθηκε πως θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου.