Tablet 7″ με Android 2.1 και 3G

Σε χρονιά των Tablet και smartphones εξελίσσεται το 2010, και τι έχουν να δουν ακόμα τα μάτια μας. Ακόμα ένα μοντέλο που σκοπεύει να κάνει την εμφάνισή του στα ράφια των καταστημάτων είναι αυτό της εταιρείας Compal με οθόνη αφής 7 ιντσών, επεξεργαστή NVIDIA Tegra 2, Wi-Fi, 3G για ίντερνετ παντού, είσοδο USB (εσύ iPad δεν έχεις!), αυτονομία έως 16 ώρες και τιμή κάτω από τα 300 δολάρια Αμερικής.

, Tablet 7″ με Android 2.1 και 3G

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Spyroscesarsc

Σαν ντοπαρισμένο Acer Liquid είναι! χαχα

avenger

Δεν κακό.. και η τιμή ακόμα καλύτερη!

Googeo

ωραιο αλλα λιγες ιντσες

Ben

Tegra 2!!! Εν τω μεταξύ και η Acer showed off ένα 7άρι Android tablet με physical qwerty (στο στυλ του Kindle). Στην Computex θα γίνει χαμός…!

Αντώνης

δεν πιστευω να είναι η τελικη του μορφή..επιδη η οθονη του δεν ανταπικρινετε καθολου στα δακτυλα..δλδ αν το συγκρηνης με ipad η διαφορα είναι τεραστια..φανταζομαι οτι ο καθενας θα εδινε 100-200 ευρω παραπανς για να παρι κατι που είανι πιο ευκολο στην λειτουργια.σωστα η κανο λαθος?

Spyroscesarsc

Προσωπικά δεν θα έδινα ούτε 1 ευρώ γιά tablet, πόσο μάλιστα από την apple… Αν πάρω tablet θα είναι το κινεζάκι που είδαμε χτες… Φθηνό και δεν θα πάμε τα λεφτά μου σε αυτούς που προμοτάρανε την νέα κατηγορία gadget που ονομάζεται tablet γιά να ρουφήξουνε και άλλο αίμα από τους εθισμένους καταναλωτές…

giannis

Είναι πολύ άχρηστη γενικά σαν κατηγορία αυτή των tablets.Αλλά αν θεωρήσουμε ότι κάπου είναι χρήσιμο εγώ πιστεύω ότι αυτό είναι το ιδανικό μέγεθος για οθόνη.Αλλιώς πας σε netbook ή ακόμα και σε λάπτοπ

Κωνσταντίνος

Εμένα προσωπικά μ’ αρέσει η κατηγορία των tablet. Εκεί που κοίταγα να πάρω ένα e-reader παίρνω ένα tablet και έχω και ένα σωρό επιπλέον χρήσεις.

enigma

Δεν μπορώ να καταλάβω την πρεμούρα με της apple από την στιγμή που έχει κάποιες χτυπητές αδυναμίες και δεν λέω για το flash αλλά πχ usb υποδοχή!!!!

Γενικά είμαι κατά των tablet καθώς με λιγότερα λεφτά παίρνω netbook με εφάμιλλη φορητότητα και καλύτερες επιδόσεις. Αλλιώς όπως είπε ο Spyroscesarsc πας είτε στο κινέζικο είτε στο table των 100δολαρίων του Νεγροπόντε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.