Creative Mediabook, Multimedia ηλεκτρονικό βιβλίο

H Creative ετοιμάζεται να παρουσιάσει το δικό της ηλεκτρονικό βιβλίο e-book, που θα ονομάζεται MediaBook. Αυτό θα ενσωματώνει έγχρωμη(;) οθόνη αφής, φωνητικές λειτουργίες, είσοδο για κάρτες μνήμης SD και θα συνδέεται στο ίντερνετ για να τσεκάρετε το προφίλ σας στο Facebook και το Twitter. Η απάντηση στο Amazon Kindle, BeBook και τα Sony e-reader είναι ισχυρή!

, Creative Mediabook, Multimedia ηλεκτρονικό βιβλίο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
V

παίζει media (Video κλπ)?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Adobe Creative

Creative Cloud Express: Απλοποιεί τα εργαλεία επεξεργασίας

Η Adobe γνωρίζει ότι υπάρχει μεγαλύτερο κοινό επίδοξων δημιουργών εκεί έξω πέρα από τους επαγγελματίες.

Gear Creative

Creative Chat: Νέα οικονομικά ενσύρματα ακουστικά κλειστού τύπου

Τα ακουστικά Creative Chat είναι προσαρμοσμένα για να προσφέρουν ισχυρό ήχο και μια αναβαθμισμένη εμπειρία ακρόασης στον χρήστη.

Gear Creative

Creative SXFI Air και Outlier Gold: Ασύρματα ακουστικά για την απόλυτη ακουστική εμπειρία

Τα Creative SXFI Air και Creative Outlier Gold χρησιμοποιούν την τεχνολογία Super X-Fi της εταιρείας, για να προσφέρουν τον καλύτερο δυνατό ήχο.

Games Creative

Sound BlasterX G6: Κάρτα ήχου για PS4, Nintendo Switch, Xbox και PC

Η Creative ανακοίνωσε την κυκλοφορία της κάρτας ήχους USB Sound BlasterX G6 με υψηλής ανάλυσης DAC ενισχυτή για gaming ικανή για 32-bit/384kHz PCM και DoP playback και υψηλή δυναμική εμβέλεια 130dB.