Gear

Daydream View: Το VR headset της Google με τιμή 79 δολάρια

Η Google μόλις αποκάλυψε το Daydream View, ένα νέο Virtual Reality Headset το οποίο είναι εντελώς διαφορετικό από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό. Πως διαφέρει όμως;

Αρχικά, είναι πολύ ελαφρύ και άνετο, κατασκευασμένο από μαλακά υλικά τα οποία επιτρέπουν στην συσκευή και τον χρήστη να «αναπνέει». Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τα υπόλοιπα VR headsets, τα οποία είναι ογκώδη και κατασκευασμένα από πλαστικό. Επιπλέον, η σύνδεση με το headset είναι cable-free, και απλά βάζοντας το τηλέφωνο μέσα στο Daydream View, αυτό περνάει σε λειτουργία VR.

Επιπλέον, το Daydream View έρχεται με ένα μινιμαλιστικό και μαζεμένο χειριστήριο, το οποίο έχει μεγάλη ακρίβεια και συμπληρώνει το headset. Με αυτό μπορείς να ζωγραφίσεις, να ελέγξεις την κίνηση και να το χρησιμοποιήσεις ως game controller.

Φυσικά ένα VR headset δεν αξίζει αν δεν υπάρχει και το κατάλληλο περιεχόμενο, πράγμα που πολλά άλλα headsets χωλαίνουν. Η Google φέρνει αρκετό υλικό ώστε να κάνει την εμπειρία αξέχαστη, με το Street View, YouTube και Google Photos κατευθείαν στο Daydream View.

Η ευχάριστη έκπληξη σε όλο αυτό, είναι φυσικά και η τιμή τους. Θα κοστίζουν περί τα 79 δολάρια και θα είναι διαθέσιμα στις αρχές Νοεμβρίου.

Δείτε το video:

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 4 Οκτωβρίου 2016 21:31

Σχόλια

  • Ετσι google μου ;!!!!! Παντα προτοπωρα και ανταγωβιστηκη εναντίον ολων ..... Πολύ ωραίο φαίνεται και μάλλον θα αισθάνεται πολύ ωραία πανω στο κεφάλι καθενός. ...

  • φοβερό και υποστηρίζει και τόσες πολλές συσκευές!!! (Ειρωνικά το λέω προφανώς)...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λάμπρος Κοσμόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.