Dell Exclusive Store Θεσσαλονίκης: Vlog μέσα από το super tech store

Άνοιξε τις πύλες του το Dell Exclusive Store στην Θεσσαλονίκη, ένα νέο κατάστημα τεχνολογίας, αποκλειστικά για τη διάθεση των καταναλωτικών προϊόντων της Dell Technologies. Το νέο Dell Exclusive Store δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά και να δοκιμάσουν την πλήρη γκάμα των προϊόντων της Dell και να ενημερωθούν από το εξειδικευμένο προσωπικό. Tο χαρτοφυλάκιο της Dell περιλαμβάνει προσωπικούς υπολογιστές, που απευθύνονται τόσο σε οικιακούς καταναλωτές, όσο και εταιρικούς πελάτες, οθόνες και μια πλήρη γκάμα αξεσουάρ για την κάλυψη των αναγκών των πελατών.

Το Dell Exclusive Store βρίσκεται στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos. Η δημιουργία του καταστήματος στη Θεσσαλονίκη αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης πορείας του Dell Exclusive Store στην Αθήνα [Vlog], το οποίο συμπληρώνει 3 χρόνια λειτουργίας.

Οι επισκέπτες στο νέο Dell Exclusive Store θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά – και για πρώτη φορά στην Ελλάδα – ορισμένα από τα κορυφαία νέα προϊόντα της Dell με επεξεργαστές Intel Core 10ης γενιάς και μοναδικές καινοτομικές τεχνολογίες, για τις οποίες τα προϊόντα της Dell έχουν αποσπάσει πολλά βραβεία στις πρόσφατες διεθνείς εκθέσεις CES στο Λας Βέγκας, Computex στην Ταϊβάν, αλλά και στην έκθεση gaming Gamescom στο Βερολίνο.

Dell Exclusive Store Θεσσαλονίκης, Dell Exclusive Store Θεσσαλονίκης: Vlog μέσα από το super tech store

Στο Dell Exclusive Store Θεσσαλονίκης Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά:
• Το μοναδικό design, τις επιδόσεις και τα πλούσια χαρακτηριστικά των laptops των σειρών Inspiron και Vostro που καλύπτουν ποικίλες προσωπικές και επαγγελματικές ανάγκες
• Τις premium σειρές XPS και Precision που απευθύνονται σε απαιτητικό κοινό με αυξημένες ανάγκες ισχύος και δυνατοτήτων, συμπυκνώνοντας κορυφαίες δυνατότητες σε καλαίσθητα και ελαφριά σασί.
• Τα εντυπωσιακά επιτραπέζια επαγγελματικά συστήματα γραφείου της σειράς Οptiplex, με προηγμένες δυνατότητες δικτύωσης και ασφάλειας για το σύγχρονο γραφείο, αλλά και ελάχιστο footprint, για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διακριτικότητα και εξοικονόμηση χώρου.
• Τις εξαιρετικής ποιότητας οθόνες της Dell, με μοντέλα που καλύπτουν τους οικιακούς χρήστες, τους επαγγελματίες, τους δημιουργούς περιεχομένου, αλλά και τους gamers, σε μια τεράστια ποικιλία μεγεθών, αναλύσεων, διαθέσιμων χαρακτηριστικών και για κάθε προϋπολογισμό.
• Επιπλέον, σε περίοπτη θέση βρίσκονται τα εντυπωσιακής σχεδίασης gaming desktops & laptops της Alienware, που είναι συνυφασμένα με το high-end gaming, με προηγμένες δυνατότητες VR και αναλύσεων 4Κ, αλλά και την τελευταία λέξη στις τεχνολογίες airflow και water-cooling, και απίθανα οπτικά εφέ ελεγχόμενα από αποκλειστικό software της Alienware.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tarif16

Εγώ πάντως είχα εμπειρία έκπληξη από το εν λόγο κατάστημα…. Αθηνών.
σε βαρύ προϊόν, gaming chair, έκανα αλλαγή, με συνεχόμενο ενδιαφέρον από τα παιδιά του καταστήματος… Και είμαι επαρχία.
αυτές οι συμπεριφορές χρήζουν διάδοσης…. Όχι μόνο τα στραβά.

Αλέκος

Απ ότι καταλαβαίνω δέν είναι επίσημο Dell Store αλλά κατι σαν μπουτίκ με αποκλειστικά Dell προϊόντα , καλή κίνηση μόνο που βγήκανε πολύ έξω απο την πόλη στο COSMOS που ακόμη και με αυτοκίνητο χάνεις κάποια σημαντική ώρα πήγαινε έλα , θα προτιμούσα να το κάνανε κάπου πιο κοντα στη πόλη εκεί που είναι το πλαίσιο και ο κωτσόβολος περιοχή Πυλαία ή Φοίνικα

Αλέκος

Κώστα δεν αμφιβάλλω απο επισκεψιμότητα απλά επειδή μένω κέντρο και τα έχω όλα γύρω μου ειδικά για business computing , service , αγορές , μου κακοφαίνεται να χάσω 1 ώρα στο πηγαινε έλα , istorm έχει και στο κέντρο Τσιμισκή , σε ευχαριστώ για την απάντηση

George

Αξιολογες προσπαθειες στη πολη μας. Πλεον εχουμε dell store, lenovo store κτλ.
Οσο για το cosmos, εχει ανεβει παρα πολυ κι επισης προσελκυει και ξενους τουριστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.