Devolo WiFi Nano USB stick για laptop, PC και Mac

Το νέο Devolo WiFi Nano USB stick είναι η ιδανική λύση για όλους όσους θέλουν να ενσωματώσουν τον υπάρχον εξοπλισμό τους στο οικιακό δίκτυο χρησιμοποιώντας το πρότυπο Wi-Fi ac (ως και 433 Mbps στα 5GHz). Το nano-sized USB stick είναι τόσο μικρό που ουσιαστικά ενσωματώνεται στην θύρα USB.

Είναι ιδανικό για φορητούς υπολογιστές, δεδομένου ότι μπορεί να παραμείνει μόνιμα τοποθετημένο στη θύρα αφού ακόμη και με συχνή χρήση δεν υπάρχει κίνδυνος ζημίας του. Εκτός από τους φορητούς υπολογιστές, μπορεί να τοποθετηθεί και σε PC ή Mac που δεν διαθέτουν καμία λειτουργία ασύρματου LAN ή υποστηρίζουν παλαιότερα πρότυπα ασύρματης δικτύωσης.

Το devolo WiFi stick ac είναι διαθέσιμο με τιμή 29.90 ευρώ.

Επεξεργάστηκε την 8 Δεκεμβρίου 2015 8:52

Σχόλια

  • @Theo & @Πάνος. Ναι, μάλλον είναι.
    Σκεφτείτε όμως οτι κάποιοι άνθρωποι δουλεύουν αρκετές ώρες σε διάφορα sites για να μπορούμε όλοι εμείς να ενημερωνόμαστε τζάμπα. Το οτι αυτοι προσπαθούν να κερδίσουν κάποια χρήματα από διαφημήσεις είναι απόλυτα λογικό και θεμιτό. Κατά τα άλλα όλοι βάζουμε add blockers και παραπονιόμαστε για άρθρα σαν αυτό...
    Αν το site κλείσει (ή γίνει συνδρομητικό όπως κάποιες εφημερίδες/περιοδικά), θα σας αρέσει?
    Μάλλον όχι, οπότε σταματήστε τη γκρίνια και σκεφτείτε λογικά πριν ποστάρετε...!!!!!

  • Παιδιά, δεν ειναι διαφήμιση, ειναι ενημέρωση ότι κυκλοφόρησε στην αγορά. Δεν έχουμε πληρωθεί για αυτό.

    Είμαστε συνεργάτες με την Devolo (έχει προσφέρει προϊόντα για διαγωνισμούς, που έχετε πάρει μέρος δωρεάν) και ως εκ τούτου τους βοηθάμε και εμείς με αναρτήσεις όπως αυτή.

    Διαφήμιση θα ήταν αν λέγαμε ότι είναι καταπληκτικό, φοβερό και το καλύτερο που υπάρχει.

  • @κωστα συγχαρτηρια για τη δουλεια σου.... οι υπολοιποι δεν καταλαβαινω γιατι να σχολιασεις μια #$#$$ σαν αυτη που γραψανε....δλδ παρουσιαζεις ενα αρθρο εαν θες το διαβαζεις ενα θες οχι....δειγματα τετοια δεν εχουμε δει τουλαχιστον απο αυτο το site. ελεος ρε μιζερε ελληνα οχι αλλο....ελεος.

  • Ακόμα δεν κατάλαβα όμως τι ακριβώς κάνει.. Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει? Ευχαριστώ

  • καλό το μαραφέτι αλλά....τα 29€ πολλά είναι και ας πάει σφαίρα. υπάρχουν αλλά και με τιμές μέχρι το πολύ 10€ και κάνουν ακριβώς τα ίδια απλά υποστηρίζουν μικρότερη ταχύτητα.

  • τι κόλλημα ρε παιδιά έχετε μερικοί δεν το καταλαβαίνω.σε ένα τεχνολογικό site είστε και ένα άρθρο ανέβηκε για ενα usb wifi stick.σας ενδιαφέρει καλώς.δεν σας ενδιαφέρει μην το αγοράζετε.
    συστήματα που δεν έχουν wifi παίρνοντας αυτό και βάζοντας το σε μία θύρα usb αποκτάνε.απλά έιναι σε πολύ μικρό μέγεθος(ώστε να μην ενοχλεί) και με μεγαλύτερη ταχύτητα υποστήριξης.δεν είπε κανείς οτι έιναι το μοναδικό και οτι θα σας πάει και στο φεγγάρι.τι δεν καταλάβατε οτι κάνει;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.