DJI Smartwatch: Διέρρευσαν φωτογραφίες του smartwatch που ελέγχει drone

DJI Smartwatch, DJI Smartwatch: Διέρρευσαν φωτογραφίες του smartwatch που ελέγχει drone

Η DJI είναι γνωστή για τα drones που αναπτύσσει και κυκλοφορεί στην αγορά. Όλα τους, χαρακτηρίζονται από την ευκολία χρήσης τους και έχουν εξέχοντα χαρακτηριστικά. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι με τους οποίους κάποιος μπορεί να χειριστεί ένα DJI drone, αλλά τώρα η εταιρεία ετοιμάζει ένα DJI Smartwatch το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για τον έλεγχο των drones της κατασκευάστριας.

Τι αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν, το DJI Smartwatch έχει έναν ασυνήθιστο σχεδιασμό ο οποίος βασίζεται στα κλασικά έξυπνα ρολόγια με στρογγυλή κάσα. Στην πάνω δεξιά γωνία του smartwatch υπάρχει ένα μικρό joystick το οποίο επιτρέπει τον χειρισμό drone.

Όπως είχαν αποκαλύψει και τα έγγραφα της πατέντας που είχαν διαρρεύσει τον Μάρτιο του 2018, το DJI Smartwatch έχει ένα five-dimensional κουμπί και δύο συμβατικά κουμπιά στη δεξιά μεριά. Ένα ακόμη κουμπί είναι τοποθετημένο στην αριστερή μεριά του έξυπνου ρολογιού.

DJI Smartwatch, DJI Smartwatch: Διέρρευσαν φωτογραφίες του smartwatch που ελέγχει drone

Όσον αφορά την οθόνη, εκεί το μόνο ιδιαίτερο είναι ότι στο κάτω μέρος υπάρχει το λογότυπο της εταιρείας. Στην πίσω μεριά, το DJI Smartwatch έχει το λογότυπο στο καπάκι, ένα ηχείο και τέσσερα pin, που βοηθούν στη φόρτιση και τη μεταφορά δεδομένων.

Χαρακτηριστικά και διαθεσιμότητα

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τίποτα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του DJI Smartwatch, ούτε και για την ημερομηνία διάθεσης. Ωστόσο, από τη στιγμή που η εταιρεία διαθέτει τα προϊόντα της παγκόσμια, θεωρούμε ότι και το έξυπνο ρολόι της θα κυκλοφορήσει σε όλες τις αγορές.

DJI Smartwatch, DJI Smartwatch: Διέρρευσαν φωτογραφίες του smartwatch που ελέγχει drone

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear DJI

DJI Mavic 3 Classic: Ένα φθηνότερο Mavic 3 χωρίς τον τηλεφακό

Το DJI Mavic 3 αποκαλύφθηκε πριν από ένα χρόνο και κόστιζε 2.100 € για το βασικό πακέτο. Αν και η τιμή έκτοτε έχει κατέβει λίγο, εξακολουθεί να είναι ακριβό για πολλούς.

Gear DJI

Τα MediaMarkt διακόπτουν την πώληση προϊόντων της DJI λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

Η αλυσίδα ηλεκτρονικών καταστημάτων Media Markt/Saturn φαίνεται ότι σταμάτησε την πώληση προϊόντων της κινεζικής DJI σε Γερμανία και Ολλανδία, στην Ελλάδα πωλούνται ακόμα.

Smartphones DJI Google Pixel 6

Pixel 6: Δεν μπορεί να πετάξει ορισμένα drones της DJI λόγω μη συμβατής εφαρμογής

Οι ιδιοκτήτες ορισμένων μοντέλων DJI και ιδιοκτήτες  Pixel 6 και Pixel 6 Pro αναγκάζονται να αποφασίσουν μεταξύ του νέου τους τηλεφώνου και του αγαπημένου τους drone. 

Gear DJI featured

DJI Mavic 3 Drone: Με κάμερα Hasselblad, 46 λεπτά πτήσης και βελτιωμένες δυνατότητες

Οι επανασχεδιασμένες μπαταρίες προσφέρουν έως και 46 λεπτά χρόνο πτήσης σε ιδανικές συνθήκες πριν χρειαστούν επαναφόρτιση χάρη στους πιο αποδοτικούς κινητήρες και έλικες.