Apple event: Τι περιμένουμε σήμερα το βράδυ
Τρίτη, 20/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
To Apple Spring Hardware Event είναι προγραμματισμένο για σήμερα στις 20:00 το βράδυ, ώρα Ελλάδας και το αναμένουμε με ενδιαφέρον.
Πέμπτη, 08/05/2008 · Κώστας Βλαχάκης
Ένα πρωτοποριακό bluetooth handsfree κινητής τηλεφωνίας για άτομα που χρησιμοποιούν ακουστικό βαρηκοΐας ή κοχλιακό εμφύτευμα, το NOiZFREE Beetle, προσφέρει το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε συνεργασία με την εταιρεία EARCARE. Βασισμένο σε τεχνολογίες ασύρματης επικοινωνίας και αντιθορυβικής επεξεργασίας του ήχου, προσφέρει στους χρήστες αξεπέραστη ευκρίνεια και καθαρότητα στη συνομιλία.
Το NOiZFREE Beetle διαφοροποιείται σε πολλά σημεία από τα κλασικά προϊόντα που διατίθενται μέχρι σήμερα και κυρίως στον τρόπο μετάδοσης του ήχου στο ακουστικό βαρηκοΐας του χρήστη. Σε αντίθεση με τα κοινά handsfree, το Beetle διαθέτει έναν ειδικό γάντζο που τοποθετείται απαλά πίσω από το αυτί του χρήστη και μεταδίδει ασύρματα, με μαγνητική επαγωγή (πρωτόκολλο Telecoil), την ομιλία στο βοήθημα ακοής.
Το νέο handsfree είναι συμβατό σχεδόν με το σύνολο των ακουστικών βαρηκοΐας και κοχλιακών εμφυτευμάτων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα και βασίζονται στο πρωτόκολλο Telecoil.
Ο Ολυμπιονίκης και βαρήκοος αθλητής, Σταύρος Ρενιέρης, σχολίασε την προσωπική του εμπειρία με το πρωτοποριακό handsfree: “Επιτέλους το Beetle μου προσφέρει την ικανότητα να επικοινωνώ με φίλους και να μπορώ να καταλαβαίνω τι μου λένε στο τηλέφωνο. Μπορεί για τους περισσότερους να θεωρείται φυσικό, για μένα όμως και για πολλούς συνανθρώπους μας δεν είναι”.
Τρίτη, 20/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
To Apple Spring Hardware Event είναι προγραμματισμένο για σήμερα στις 20:00 το βράδυ, ώρα Ελλάδας και το αναμένουμε με ενδιαφέρον.
Δευτέρα, 19/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Ένα ορόσημο στη διαστημική εξερεύνηση μόλις κατακτήθηκε, καθώς η NASA έλαβε την επιβεβαίωση της πρώτης πτήσης του Ingenuity στον Άρη.
Τρίτη, 13/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Σε τροχιά αναβάθμισης μπαίνουν τα Chromebooks με την NVIDIA και την MediaTek να θέλουν να ενισχύσουν την παρουσία τους στο ARM οικοσύστημα.
Τρίτη, 13/04/2021 · Ιάκωβος Μπελώνιας
Η D-Link προσφέρει έξυπνες συσκευές οι οποίες αλλάζουν την καθημερινότητά μας καθώς αναβαθμίζουν το χώρο στον οποίο τις χρησιμοποιούμε και μπορούμε να τις ελέγχουμε άμεσα και εύκολα μέσα από την οθόνη του smartphone ή του tablet μας.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ