Πέμπτη
08/05/2008

NoiZFREE Beetle | Handsfree για χρήστες ακουστικών βαρηκοΐας

Earcare NoiZFREE BeetleΈνα πρωτοποριακό bluetooth handsfree κινητής τηλεφωνίας για άτομα που χρησιμοποιούν ακουστικό βαρηκοΐας ή κοχλιακό εμφύτευμα, το NOiZFREE Beetle, προσφέρει το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε συνεργασία με την εταιρεία EARCARE. Βασισμένο σε τεχνολογίες ασύρματης επικοινωνίας και αντιθορυβικής επεξεργασίας του ήχου, προσφέρει στους χρήστες αξεπέραστη ευκρίνεια και καθαρότητα στη συνομιλία.

Το NOiZFREE Beetle διαφοροποιείται σε πολλά σημεία από τα κλασικά προϊόντα που διατίθενται μέχρι σήμερα και κυρίως στον τρόπο μετάδοσης του ήχου στο ακουστικό βαρηκοΐας του χρήστη. Σε αντίθεση με τα κοινά handsfree, το Beetle διαθέτει έναν ειδικό γάντζο που τοποθετείται απαλά πίσω από το αυτί του χρήστη και μεταδίδει ασύρματα, με μαγνητική επαγωγή (πρωτόκολλο Telecoil), την ομιλία στο βοήθημα ακοής.

Το νέο handsfree είναι συμβατό σχεδόν με το σύνολο των ακουστικών βαρηκοΐας και κοχλιακών εμφυτευμάτων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα και βασίζονται στο πρωτόκολλο Telecoil.

Ο Ολυμπιονίκης και βαρήκοος αθλητής, Σταύρος Ρενιέρης, σχολίασε την προσωπική του εμπειρία με το πρωτοποριακό handsfree: “Επιτέλους το Beetle μου προσφέρει την ικανότητα να επικοινωνώ με φίλους και να μπορώ να καταλαβαίνω τι μου λένε στο τηλέφωνο. Μπορεί για τους περισσότερους να θεωρείται φυσικό, για μένα όμως και για πολλούς συνανθρώπους μας δεν είναι”.

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.