Emporio Armani Smartwatch 3 και Diesel Axial: Κομψά GPS smartwatches [IFA 2019]

Emporio Armani Smartwatch 3 IFA 2019, Emporio Armani Smartwatch 3 και Diesel Axial: Κομψά GPS smartwatches [IFA 2019]

Φέτος, στην IFA 2019, η Fossil Group έκανε πολλαπλές ανακοινώσεις ξεκινώντας με το Puma Smartwatch και μία νέα σειρά της Michael Kors. Τόσο οι παραπάνω εταιρείες όσο και οι Emporio Armani με τη DIESEL ανήκουν στην Fossil Group. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δύο εταιρείες παρουσίασαν τους καρπούς της συνεργασίας τους με την εταιρεία ρολογιών, που είναι τα Diesel Axial και Emporio Armani Smartwatch 3.

Και τα δύο smartwatches τρέχουν την Gen 5 πλατφόρμα της Fossil η οποία είναι βασισμένη στο Wear OS της Google. Σε επίπεδο hardware τα δύο έξυπνα ρολόγια διαθέτουν τον Snapdragon Wear 3100, έχουν 1GB μνήμη RAM και 8GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

Επίσης, τα Diesel Axial και Emporio Armani Smartwatch 3 είναι αδιάβροχα, υποστηρίζουν NFC, έχουν GPS, δυνατότητα κλήσεων και αναπαραγωγής μουσικής, υποστηρίζουν Google Pay και Google Assistant, και έχουν παλμογράφο.

Το Diesel Axial είναι διάδοχος του Full Guard 2.0, έχει πλήρες μεταλλικό καντράν, σπορ casual σχεδιασμό και προσφέρει τα εφέ καιρού, τις εφαρμογές και τα watchfaces που βρίσκεται στον πρόγονό του. Το μέγεθος του ρολογιού είναι στα 47mm, με 12mm πάχος η OLED οθόνη έχει διάμετρο 1,28 ίντσες.

Από την άλλη, το Emporio Armani Smartwatch 3 έχει πιο κομψό και απλό σχεδιασμό με 1,28 ιντσών OLED οθόνη, 44mm διάμετρο, 22mm λουράκι και διατίθεται σε πολλαπλά χρώματα.

Αναμένουμε και τα δύο smartwatches να κυκλοφορήσουν κατά τη διάρκεια των γιορτών με το Emporio Armani Smartwatch 3 να κοστίζει $395 ή 360€ και το Diesel Axial $350 ή 320€.

Η Fossil σημειώνει ότι ανεξάρτητα από το στυλ και το λουράκι που θα διαλέξει ο καταναλωτής η τιμή παραμένει η ίδια.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Έκθεση IFA 2019: Όλα τα νέα τεχνολογίας

IFA 2019: Η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στην Ευρώπη [Απολογισμός]

Η έκθεση IFA 2019 προσέφερε μία πρωτόγνωρη εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες της μέσω καινοτόμων τεχνολογιών αιχμής, χρησιμοποιώντας φωνή, AI και τη δύναμη του 5G.

Smartphones featured Honor Honor Android smartphones

Honor V30: Θα έχουν τον Kirin 990, 8GB RAM και 256GB χώρο αποθήκευσης

Η θυγατρική της Huawei επιβεβαίωσε ότι τα Honor Vera30 ή Honor V30 θα είναι εξοπλισμένα με τον 5G Kirin 990.

Smartphones Έκθεση IFA 2019: Όλα τα νέα τεχνολογίας Nubia ZTE Nubia

Nubia Red Magic 3S: Επίσημο με SD 855+, 12GB RAM και τιμή 484€ [IFA 2019]

Αυτήν την εβδομάδα, στην IFA 2019, η ZTE ανακοίνωσε το Nubia Red Magic 3S μία μικρή αναβαθμισμένη έκδοση του Red Magic 3.

Smartphones Έκθεση IFA 2019: Όλα τα νέα τεχνολογίας LG LG Android Smartphones

LG G8X ThinQ: Γιατί η DualScreen θήκη έχει notch; [IFA 2019]

Η LG αντί να παρουσιάσει κάποιο foldable δημιουργεί θήκες που προσθέτουν οθόνες. Τι πήγε στραβά με τη DualScreen του LG G8X ThinQ;