Fahrradi Farfalla FFX, Δεν είναι Ferrari και ας μοιάζει – είναι ένα… ποδήλατο!

Οι τύποι που έφτιαξαν το Fahrradi Farfalla FFX κερδίζουν πολλά respect από την μεριά μας, καθώς πήγαν και έφτιαξαν το ποδήλατο των ονείρων μας, ένα όχημα που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από μία καλογυαλισμένη, κατακόκκινη Ferrari, εκτός φυσικά, από τις επιδόσεις. Δεν έχετε εδώ ίππους για να κινούν το όχημα, αντ’ αυτού έχετε να βασιστείτε στη μυϊκή σας δύναμη.

Κανείς δεν γνωρίζει εάν αυτό το όχημα θα βγει ποτέ στην μαζική παραγωγή, εάν συμβεί αυτό όμως, εγώ σίγουρα θα τρέξω να πάρω ένα. Θα έχει απεριόριστο γέλιο να σε ζηλεύουν όλοι που κάνεις μούρη με ένα τέτοιο, ενώ εσύ μέσα από το τζάμι θα λιώνεις στο πετάλι, ανυπομονώντας να βγεις από εκεί μέσα, μπας και ξεκουραστείς λιγάκι. Οι πόρτες ανοίγουν προς τα πάνω, δίνοντας επιπλέον πόντους στο σχεδιασμό.

Για την ιστορία, αρκεί να σας πούμε ότι το όνομα αυτής της τρελής δημιουργίας προκύπτει από τη γερμανική λέξη Fahrrad, η οποία σημαίνει, πολύ απλά, ποδήλατο. Ξεκάθαρα πράγματα. Δείτε και το ακόλουθο βίντεο που γύρισαν με μπόλικο χιούμορ οι δημιουργοί του. Θα γελάσετε πολύ…

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 22:17

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.