Φήμες για αναδιπλούμενο Apple Macbook 20 ιντσών σε τρία χρόνια

Apple Macbook, Φήμες για αναδιπλούμενο Apple Macbook 20 ιντσών σε τρία χρόνια

Η Apple φέρεται να σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα MacBook 20 ιντσών με αναδιπλούμενη οθόνη σε περίπου τρία χρόνια.

Aυτό υποστηρίζει ο γνωστός αναλυτής της Apple. Ming-Chi Kuo, σε ανάρτησή του στο Χ. «Το μόνο αναδιπλούμενο προϊόν της Apple με σαφές χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης είναι το MacBook 20,3 ιντσών, που αναμένεται να μπει σε μαζική παραγωγή το 2027», σημειώνει. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συσκευή δε δόθηκαν από τον αναλυτή.

Ο Kuo είναι η τρίτη πηγή που μιλά για ένα επερχόμενο MacBook 20 ιντσών, μαζί με τον αναλυτή της βιομηχανίας οθονών Ross Young και τον κορεατικό ιστότοπο The Elec.

Το μεγαλύτερο laptop που πουλάει αυτή τη στιγμή η Apple είναι ο MacBook Pro 16 ιντσών. Η εταιρεία πρόσφερε επίσης κάποτε ένα MacBook Pro 17 ιντσών, το οποίο σταμάτησε να κυκλοφορεί το 2012.

Το μελλοντικό αναδιπλούμενο MacBook φέρεται να έχει οθόνη με διαγώνια περίπου 20 ίντσες όταν επεκταθεί πλήρως. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον ακριβή σχεδιασμό δε δόθηκαν.

Το ενδιαφέρον είναι πως ο Kuo είπε πως το MacBook 20 ιντσών είναι το μόνο αναδιπλούμενο προϊόν της Apple με καθορισμένο χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης, κάτι που υποδηλώνει ότι ένα αναδιπλούμενο iPhone ή iPad δεν θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Αφού βρε κερατάδες , λαγωνικά , ντετέκτιβ μας μυριστήκατε, ας σας δώσω και εγώ είδηση. Να το πάμε παρακάτω. Για να δείτε το μεγαλείο της θεάρας μας και πόοοοσοο μπροστά είμαστε, άρα και εσείς εφόσον αναβαθμίζετε day one!! Είδικό λάδι αναπτύσσουμε κρυφά , στην ζούλα για τις νέες αρθρώσεις του ΙΜΑC που θα βγεί το 2028 και θα έχει 3πλή δίπλωση. Μάλιστα , ένας πιστός μας άκουσε τον ήχο τους από το μαγικό υπόγειο μας , μας μυρίστηκε και έχουμε στήσει RnD από το προσωπικό του Απλ CAR για πριμιουμ λαδι μεντεσε να μην ακούγονται τριξίματα στις δοκιμες μας!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.