Το πρώτο iPod πωλείται 200.000 δολάρια στο κουτί του

Πρόσφατα είδαμε ότι όσοι θέλουν να πάρουν στα χέρια τους το πρώτο iPhone της Apple σφραγισμένο στο κουτί του, έχουν τη δυνατότητα αρκεί να διαθέσουν 22.000 δολάρια. Όμως, πριν αλλάξει την βιομηχανία των smartphones, η Apple άλλαξε τη μουσική με iTunes και iPod.

Μιλάμε για το ένδοξο MP3 player, το πρώτο iPod με 5GB μουσικής και δυνατότητα να διαρκεί η μπαταρία του έως και 10 ώρες πριν χρειαστεί ξανά φόρτιση. Η συσκευή είχε 2 ιντσών μονόχρωμη οθόνη.

Αυτό που κάνει το iPod να θεωρείται τόσο σημαντικό για την Apple είναι ότι της έδωσε την αυτοπεποίθηση να μπει σε μια νέα αγορά με το iPhone. Η επιτυχία του iPod έδειξε στην Apple ότι μπορεί να πετύχει στην αγορά ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης και να παίξει με τους δικούς της όρους.

Αν λοιπόν θέλετε να πάρετε το πρώτο iPod στα χέρια σας έχετε τη δυνατότητα μέσω του eBay, αρκεί να διαθέσετε 200.000 δολάρια.

first ipod priced 200k, Το πρώτο iPod πωλείται 200.000 δολάρια στο κουτί του

first ipod priced 200k, Το πρώτο iPod πωλείται 200.000 δολάρια στο κουτί του

first ipod priced 200k, Το πρώτο iPod πωλείται 200.000 δολάρια στο κουτί του

first ipod priced 200k, Το πρώτο iPod πωλείται 200.000 δολάρια στο κουτί του

first ipod priced 200k, Το πρώτο iPod πωλείται 200.000 δολάρια στο κουτί του

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GS

Θεέ μου πόσο ηλίθιο μπορεί να γίνει το ανθρώπινο είδος?
20.000 το πρώτο iphone 200.000 το ipad.Άντε και το πρώτο macbook 20.000.000 την επόμενή φορά.Δυστυχώς θα υπάρξουν πολλά άτομα με πολύ χαμηλό IQ που θα τα αγοράσουν.Και θα το δουν ως <>.Πφφφφφφ

lneam

Προσφατα ειδαμε κατι αντιστοιχο και για το πρωτο iPhone.
Ας υποθεσουμε οτι ειμαστε συλλεκτες ή καποιο Μουσειο και θελησουμε να κανουμε την αγορα. Υπαρχει μεγαλο ρισκο εσωτερικα της συσκευασιας, η συσκευη (που δεν βλεπουμε) μετα απο τοσα χρονια που εχει μπαταρια λιθιου, να εχει “φουσκωσει” καταστρεφοντας πλακετα και οθονη … κατι που δεν το ξερει ουτε ο πωλητης.

KnightRider

Ειλικρινά έχει καταντήσει ηλίθιο αυτό το πράγμα – ακόμα και συλλέκτης να ναι κάποιος καλύτερα να το πάρει μεταχειρισμένο παρά να δώσει 200.000

Thanosgr13

GS νομίζω ο πρώτος υπολογιστής της apple είχε πουληθεί περίπου 1 εκατομμύριο

Nt, z

Εννοείται ότι αυτό δεν παίζει αλλά είναι κινήσεις marketing της Apple, να συντηρει σε Ψηλά επίπεδα το ενδιαφέρον των φαν της.

Gvirginia

@Nt, z
Δηλαδή η Apple έφτιαξε κατάστημα στο ebay και πουλάει ρολόγια / ηχεία / VHS κτλ για να συντηρήσει ψηλά το ενδιαφέρον των fan της?
Seems legit…

Κωνσταντινος

Παιδια δεν πουληθηκε 200 χιλιαρικα, ο ιδιοκτητης του ζηταει τοσα, δεν παει να πει οτι θα τα παρει. Πριν αρχισετε το κραξιμο διαβαστε λιγο προσεκτικα πρωτα

.

Φανταστείτε το Νοτε 7 πόσο θα το πουλάνε στο eBay καινούργιο μέσα στο κουτί του μετά από 20 χρόνια από σήμερα…

makis

ενα κουτι εχει 200 χιλιαδες και η στολη του αρμστρον το προτου ανθρωπου που πατισε στο φεγγαρι πωλειται λιγοτερο απο 10 χιλιαρικα πιος πλουσιος θα παει να δοσει λευτα για μια στολη για τα 3Τ που πατισε σε στουντιο αντι για φεγγαρι

Τεχνοκρατης

Τώρα που το λέτε έχω ένα Nintendo 64 στο πατάρι και πρέπει να είχα κρατήσει και το κουτί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.