Η Fitbit επιτρέπει την παρακολούθηση των επιπέδων σακχάρου

, Η Fitbit επιτρέπει την παρακολούθηση των επιπέδων σακχάρου

Εάν είστε κάτοχος της εφαρμογής Fitbit και έχετε διαβήτη δε θα χρειαστεί να μπείτε στον κόπο να ψάξετε διαφορετικές εφαρμογές για να παρακολουθήσετε την κατάστασή της υγείας σας. Η Fitbit μόλις πρόσφατα εισήγαγε τη δυνατότητα καταγραφής και παρακολούθησης των επιπέδων σακχάρου στο αίμα σας, βοηθώντας σας να διαχειριστείτε τον διαβήτη ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα υγείας σας σχετίζεται με τα επίπεδα γλυκόζης.

Θα πρέπει να εισαγάγετε ή να καταγράψετε χειροκίνητα τα δεδομένα σακχάρου σας στην εφαρμογή. Ωστόσο, όταν το κάνετε, μπορείτε να ορίσετε προσαρμοσμένα εύρη στόχων και να ελέγξετε τις τάσεις τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και κατά το πέρασμα του χρόνου. Για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε αν μια αλλαγή στη διατροφή ή η ένταξη της γυμναστικής στη ζωή σας έχει κάποιο αποτέλεσμα στη βελτίωση της υγείας σας.

Η απλή παρακολούθηση του σακχάρου στο αίμα είναι δωρεάν, όμως οι συνδρομητές του Fitbit Premium θα έχουν «σταδιακά» τη δυνατότητα παρακολούθησης των επιπέδων για περιόδους 30 ημερών. Τα μέλη θα μπορούν επίσης να μοιραστούν τα επίπεδά τους μέσω του Health Coaching και του Wellness Report.

Επιπροσθέτως, οι κάτοχοι των Charge 4, Inspire 2 και Versa 2 μπορούν να ελέγξουν τις τάσεις επτά ημερών τους στον πίνακα Health Metrics της εφαρμογής. Ενώ αυτό προηγουμένως περιοριζόταν μονο στο Sense και Versa 3.

Παρόλα αυτά, μπορεί να πάρει λίγο καιρό ακόμη για να δείτε το Fitbit να εφαρμόζει την παρακολούθηση σακχάρου στα φορητά του. Εταιρείες όπως η Quantum Operation ισχυρίζονται ότι μπορούν να μετρήσουν τα επίπεδα γλυκόζης χωρίς τη λήψη αίματος, αλλά η τεχνολογία αυτή είναι ακόμα στα πρώιμα στάδια. Ωστόσο, αυτή η προσθήκη θα ήταν πάρα πολύ χρήσιμη για τους διαβητικούς που θέλουν μια πλήρη εικόνα της υγείας τους.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Fitbit

Fitbit: Καταργεί ανοιχτές ομάδες, περιπέτειες και προκλήσεις από την εφαρμογή της

H Fitbit ενημερώνει πως εργάζεται στο να βελτιώσει την εφαρμογή της παρέχοντας τα καλύτερα εργαλεία φυσικής κατάστασης στους χρήστες της.

Gear Fitbit Pixel Watch

Fitbit: Nέα πατέντα δείχνει ότι αναπτύσσει εργαλεία για τη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης

H Fitbit πρόσφατα υπέβαλε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για μια force-sensitive οθόνη προκειμένου να μετριέται η αρτηριακή πίεση.

Gear Fitbit SmartWatches

Fitbit Sense 2 & Versa 4: Νέες δυνατότητες με ένα… “κόλλημα”

Τα Fitbit Sense 2 και Versa 4 αποκτούν νέες δυνατότητες μετά την τελευταία ενημέρωση λογισμικού που κυκλοφορεί από την Fitbit.

Gear featured Fitbit Google Wallet

Fitbit Sense 2 και Versa 4: Παίρνουν το πρώτο τους update

Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία τους, το Fitbit διαθέτει την πρώτη ενημέρωση για τα Sense 2 και Versa 4 με μια τριάδα νέων χαρακτηριστικών.