Gear

Φωτογραφίες του Charge 3 δείχνουν το νέο σχεδιασμό του fitness wearable της Fitbit

Η Ολλανδική ιστοσελίδα Nieuwe Mobiel αποκάλυψε φωτογραφίες του Charge 3 που είναι η επόμενη fitness φορετή συσκευή της Fitbit, η οποία έχει εξειδίκευση σε τέτοιες συσκευές.

Η Fitbit το τελευταίο διάστημα έχει επικεντρωθεί στην κατηγορία των smartwatch με τα Fitbit Ionic, Fitbit Blaze και το Fitbit Versa να είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη της εταιρείας. Θα πρέπει να αναφέρουμε όμως πως η εταιρεία αυτή είναι ιδιαιτέρως γνωστή για τις fitness φορετές συσκευές της, με το Charge 3 να έρχεται να αναθερμάνει τη φήμη της εταιρείας πάνω σε αυτήν την κατηγορία συσκευών.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν από την Ολλανδική ιστοσελίδα δείχνουν το Charge 3 της Fitbit χωρίς να γίνεται γνωστό κάτι σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας, παρά μόνο το πως είναι εμφανισιακά η συσκευή. Εκεί βρίσκεται μια διαφορά σε σύγκριση με το Fitbit Charge 2, μιας και η οθόνη μοιάζει να είναι κάπως διαφορετική από αυτήν του προηγούμενου μοντέλου. Επίσης, απουσιάζει το κουμπί στο πλάι της συσκευής και ενδεχομένως να έχει αντικατασταθεί από μια περιοχή, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, που λειτουργεί σαν κουμπί αφής.

Η ύπαρξη κουμπιού αφής δε θα πρέπει να μας παραξενεύει μιας και τα Fitbit Alta και Alta HR δεν έχουν κουμπιά και η χρήση τους γίνεται αποκλειστικά μέσω της οθόνης αφής, ενώ ακόμα και η Garmin, που είναι ανταγωνιστής της Fitbit, έχει καταργήσει τη χρήση συμβατικών κουμπιών. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως το Charge 3 ενδεχομένως να διαθέτει οθόνη αφής μέσω της οποίας οι χρήστες θα μπορούν να το χειρίζονται μέσω πατημάτων σε αυτήν.

Τέλος, φαίνεται πως το Fitbit Charge 3 θα διαθέτει διαφορετικά λουράκια όπως αυτά που είναι κατασκευασμένα από ύφασμα, για καθημερινή και πιο casual χρήση, αλλά και sport λουράκια τα οποία δίνουν καλύτερη αίσθηση στο χέρι κατά τη διάρκεια των ασκήσεων.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.