Φωτογραφίες του glossy black iPod που δεν είδαμε ποτέ

, Φωτογραφίες του glossy black iPod που δεν είδαμε ποτέ

Η Apple έχει πειραματιστεί στο παρελθόν αρκετές φορές με γυαλιστερό, μαύρο φινίρισμα στις συσκευές της. Πέραν του πιο γνωστού στους περισσότερους iPhone 7 Jet Black, η εταιρεία είχε χρησιμοποιήσει το ίδιο χρώμα στο Mac pro του 2013, αλλά και στο πλαστικό iPhone 3GS του 2009.

Φαίνεται πως η εταιρεία είχε αναπτύξει και ένα iPod στο ίδιο χρώμα, το οποίο ποτέ δεν είδαμε σε κυκλοφορία. Ο χρήστης @DongleBookPro ανέβασε στο Twitter τις πρώτες φωτογραφίες ενός prototype του αρχικού iPod Touch, το οποίο έχει glossy black φινίρισμα στην πλάτη και περιμετρικά. Η εταιρεία τελικά δε το κυκλοφόρησε ποτέ, καθώς τα πρώτα iPod Touch είχαν mirror φινίρισμα, όπως τα υπόλοιπα iPod της εποχής.

, Φωτογραφίες του glossy black iPod που δεν είδαμε ποτέ

Το prototype δεν έχει το λογότυπο της Apple, οπότε πιστεύουμε ότι δημιουργήθηκε σε αρκετά πρώιμο στάδιο της παραγωγής. Μην ξεχνάμε ότι η εν λόγω χρωματική επιλογή ήρθε με αρκετά προβλήματα για τους χρήστες του iPhone 7, με την ίδια την Apple να προτείνει τη χρήση θήκης. Η μόνη συσκευή που παραμένει στο εμπόριο σε glossy black είναι η Space Black έκδοση του Apple Watch.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 17: Με οθόνη LTPO και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 120Hz

Προτού η Apple προλάβει να κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 16, έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν αρκετές φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17.

Smartphones Apple iPhone

iPhone SE 4: Φήμες ότι έρχεται με οθόνη OLED, κάμερα 48MP και πολλά άλλα στις αρχές του 2025

Το iPhone SE τέταρτης γενιάς θα προσφέρει μια σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, σύμφωνα με τον Ice Universe.