Fujifilm Instax Mini 70: Selfie κάμερα με instant film

Η Fujifilm πήρε την μόδα των selfies και την πήγε σε κάτι πιο ρετρό με την instant μηχανή Fujifilm Instax Mini 70, η οποία χρησιμοποιεί instant film. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να τραβάτε φωτογραφίες οι οποίες θα τυπώνονται εκείνη τη στιγμή, κάτι σαν τις Polaroid. Ο ενσωματωμένος καθρέφτης στην μπροστινή πλευρά βοηθά τους selfie-lovers να αυτοφωτογραφίζονται πιο εύκολα.

Η νέα Fujifilm Instax Mini 70 διαθέτει βελτιωμένο οφθαλμοσκόπιο, αυτόματο πρόγραμμα λήψης και λειτουργία high key για να μπορούν να βγάζουν οι χρήστες πιο φωτεινές φωτογραφίες. Έχει χρονοδιακόπτη 10 δευτερολέπτων, λειτουργία λήψης macro φωτογραφιών (εστιάζει από 30 μέχρι 60 εκατοστά), λειτουργία λήψης τοπίου και υποδοχή για τριπόδι.

Λειτουργεί με το Fujifilm Instant Color Film “Instax® mini”, δίνοντας φωτογραφίες διαστάσεων 62×46 χιλιοστών. Τροφοδοτείται από δύο CR2 μπαταρίες λιθίου και ζυγίζει μόλις 281 γραμμάρια.

Θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο με τιμή στα 139 δολάρια (το φιλμ, διπλό πακέτο έχει 20 δολάρια) και θα διατεθεί σε λευκό, μπλε και κίτρινο χρώμα.

Πηγή: 1, 2

Σχόλια

  • Εγώ πολύ παλιότερα είχα ένα κινητό Sony Ericsson Walkman που πίσω είχε ένα καθρευτακι για selfi οι παλιότεροι θα θυμούνται σίγουρα.

  • @one
    Τι μου θύμισες τώρα. Κ810. Πολυ μπροστα για την εποχη του. Μετα απο τοσα βασανα το καημενο μου επεσε στον νηπτιρα. Εξαιρετικη συσκευη για τοτε. Ωραια η καμερα για selfies ελα εχει καταντησει αηδια . Ειδικα οι γυναίκες.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.