Galaxy Tab Active4 Pro: Άργησε αλλά πλησιάζει η κυκλοφορία του

Galaxy Tab Active4 Pro, Galaxy Tab Active4 Pro: Άργησε αλλά πλησιάζει η κυκλοφορία του

Μαζί με το ανθεκτικό smartphone Galaxy XCover6 Pro που έφτασε τον Ιούλιο περιμέναμε η Samsung να φέρει και το Galaxy Tab Active4 Pro. Το tablet δεν έχει φανεί ακόμα, αλλά κάποιες πληροφορίες δείχνουν ότι η κυκλοφορία είναι κοντά.

Πιο συγκεκριμένα, έλαβε πιστοποιήσεις σε Bluetooth SIG, Google Play List και Google Play Console, αποκαλύπτοντας ορισμένες από τις προδιαγραφές του. Ο επεξεργαστής του θα είναι ο Snapdragon 778G.

Υπάρχουν δύο αριθμοί μοντέλου που εμφανίζονται σε αυτές τις πιστοποιήσεις – SM-T636B και SM-T636N- και υποθέτουμε ότι το ένα είναι μόνο με Wi-Fi, ενώ το άλλο υποστηρίζει επίσης LTE και 5G. Το Galaxy Tab Active4 Pro είναι πιστοποιημένο με Bluetooth 5.2.

Η συσκευή αναφέρεται με 4 GB RAM αλλά αυτή μπορεί να είναι μόνο μία από τις πολλές επιλογές, ακόμα κι αν ο προκάτοχός του, Active3, είχε μόνο αυτή τη μία επιλογή. Η ανάλυση θα είναι 1920 x 1200 pixels, μια αναλογία 16:10 – αρκετά τυπική για ένα tablet.

Η συσκευή τρέχει το Android 12L το οποίο είναι βελτιστοποιημένο για μεγάλες οθόνες, συμπεριλαμβανομένων των tablet.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.