Gear

Garmin Bounce: Ένα smartwatch των 180 ευρώ για παιδιά με LTE και GPS

To καινούργιο της smartwatch για παιδιά ανακοίνωσε η Garmin. Τo Garmin Bounce διαθέτει ενσωματωμένη συνδεσιμότητα GPS και LTE, η οποία επιτρέπει στους γονείς να παρακολουθούν την τοποθεσία των παιδιών τους.

Ακόμα, οι γονείς μπορούν να επικοινωνήσουν με τα παιδιά τους στέλνοντας γραπτά ή φωνητικά μηνύματα και είναι σε θέση να ελέγξουν το ρολόι μέσω της εφαρμογής Garmin Jr. Για να προχωρήσουν σε οποιεσδήποτε ρυθμίσεις πρέπει να έχουν ενεργό λογαριασμό Garmin Connect. Μάλιστα, οι δυνατότητες LTE απαιτούν συνδρομή, η οποία ξεκινά από 11 ευρώ το μήνα.

Το Garmin Bounce διαθέτει έγχρωμη οθόνη LCD 1,3 ιντσών με ανάλυση 240 x 240px, σκληρό πλαστικό περίβλημα και watch band σιλικόνης. Έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί αθλητικές δραστηριότητες, λεπτά και βήματα. Επιπλέον, προσφέρει παρακολούθηση ύπνου.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εκτιμάται έως και δύο ημέρες με μία φόρτιση με κάποια από τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. Υποστηρίζει 5 ATM αντοχή στο νερό και μπορεί να παρακολουθεί την κολύμβηση.

Το Garmin Bounce είναι διαθέσιμο σε μαύρο, πράσινο και λιλά και πωλείται στα 80€. Μπορείτε να το παραγγείλετε από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα Garmin.

Επεξεργάστηκε την 16 Νοεμβρίου 2022 15:10

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.