Super Διαγωνισμός Techblog, Κερδίστε high-end φορτιστές της PowerTraveller

Νέος Super Διαγωνισμός Techblog με δώρο δύο απίθανους φορτιστές της PowerTraveller. Κερδίστε έναν Powermonkey Explorer 2 με μπαταρία 6000 mAh και οθόνη ενδείξεων LED, ανθεκτικός στο νερό και τη σκόνη για να τον έχετε μαζί σας παντού και έναν Solarmonkey Adventurer με ηλιακά πάνελ για να φορτίζει από τον ήλιο με δική του μπαταρία 2500 mAh. PowerTraveller, οι high-end φορτιστές!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 στις 15:00 το μεσημέρι και οι δύο νικητές (1 φορτιστής για κάθε ένα νικητή) θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email αλλά και μέσα από το Σημαντικό: Είναι πιθανό το σχόλιό σας να μην εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλώ μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές!

• Powermonkey Explorer 2, φορητός φορτιστής
Ο πιο ανθεκτικός φορτιστής της αγοράς. Θα αντέξει ακόμη και εάν περάσει από επάνω του ένα 4×4. Είναι πλήρως αδιάβροχος IP67, αντέχει σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες (έως και -300C) και έχει πολύ μικρές διαστάσεις.
Τάση εξόδου: 5V στα 2A
Χωρητικότητα μπαταρίας: 6000 mAh
Βάρος: 286 γρ.

• Solarmonkey Adventurer, ηλιακός φορτιστής και μπαταρία
Συνδιασμός ηλιακού φορτιστή με εσωτερική μπαταρία 2500 mAh (φορτιζεί πλήρως μέσα σε 8-12 ώρες). Διαθέτει δύο πολυκρυσταλλικά ηλιακά panel με συνολική ισχύ 3W. Ενσωματώνει τεχνολογία αυτόματης φόρτισης auto–load.
Τάση εξόδου: USB 5V
Χωρητικότητα μπαταρίας: 2500 mAh
Βάρος: 265 γρ.

Επεξεργάστηκε την 13 Φεβρουαρίου 2022 18:09

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.