Από το πατάρι του Techblog: Κερδίστε την κάμερα-φακό Sony DSC-QX10

Super Διαγωνισμός από το πατάρι του Techblog! Πάρτε μέρος στον νέο μας διαγωνισμό και κάντε δική σας την κάμερα – φακό Sony DSC-QX10 που μπορεί να λειτουργήσει μόνη της ή να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε smartphone η tablet με τον αντίστοιχο αντάπτορα και με το δωρεάν applications να βλέπετε ότι βλέπει στην οθόνη σας! Μάθετε πως!

Update: Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε και τυχερός νικητής είναι η Clairie με το σχόλιο-συμμετοχή Νο. 1893. Η νικήτρια έχει ενημερωθεί με email για την παραλαβή του δώρου! Δείτε το βίντεο της κλήρωσης εδώ. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας! Η τεχνολογία μας ενώνει!

Update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου. Καλή επιτυχία σε όλους!

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του Techblog με δώρο μια κάμερα-φακό Sony DSC-QX10 θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω δύο βήματα:

1. Να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή σε αυτό εδώ το άρθρο..

2. Να κάνετε Subscribe στο YouTube του Techblog!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014 στις 19:00 το βράδυ και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email αλλά και μέσα από το Fan Page του Techblog!

Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Σημαντικό: Είναι πιθανό το σχόλιό σας να μην εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλώ μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές!

Ο διαγωνισμός προβάλλεται: diagonismos.gr, KERDISE-TO.gr, nethall.gr, www.tixerakias.com, ediagonismoi.gr, SaveandWin.gr, jaba.gr, winthis.gr, diagonismoidwra.gr.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2014 11:20

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.