Gnomio, Ρολόι χειρός με live tiles συμβατό με Windows Phone 8 smartphones

Το Gnomio είναι ένα πολύ όμορφο ρολόι χειρός με οθόνη 1.54 ιντσών ανάλυσης 240×240 pixels ικανή να απεικονίσει έως και 4 live tiles ταυτόχρονα τα οποία έχετε ορίσει μέσα από το Windows Phone 8 smartphone σας. Η σύνδεση με το κινητό σας πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο ασύρματα μέσω Bluetooth και αν το βρήκατε ενδιαφέρον θα πρέπει να περιμένετε έως και τον ερχόμενο Μάρτιο για να το αποκτήσετε.

Kudos to Thanasis

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 14:42

Σχόλια

    • Για iOS δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου.
      Για Android υπάρχουν μερικά όπως ένα της Sony (Ericsson).

  • Η ιδέα ενός "έξυπνου" ρολογιού μου αρέσει παρά πολύ και θα ήθελα ένα. Για εμένα προσωπικά το θεωρώ πολύ πρακτικό και θα μου έλυνε τα χέρια, όμως οι τιμές τους ειναι ακόμα στα ύψη. Ωστόσο μου αρέσει όταν βλέπω λοιπόν να κινείται η αγορά τους. Αυτή την φορά μπήκαν και τα Windows στο παιχνίδι και αυτό το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον! Το μόνο που με απασχολεί όμως είναι η μπαταρία τους... Αν δεν βγάζουν (τουλάχιστον) άνετα 2 μέρες και το βράδυ της 3ης μέρας να θέλει φόρτιση, τότε δεν έχουν ακόμα αξία για να τα αγοράσω.

    @EISPEER: Εμμμ... Είδες με τα κομπλεξικά της η Apple τι κάνει; Αν έδινε σε επιλεγμένες τρίτες εταιρίες ένα μέρος του iOS ίσως να υπήρχε μια "καινοτόμα" συσκευή σαν τα Smart Watch. Πάντως αν σε ενδιαφέρει τόσο το θέμα υπάρχουν και τα iPod nano που με διάφορα λουρακια που υπάρχουν στην αγορά, "μεταμορφώνονται" σε ρολόγια. Κατά προτίμηση τα παλαιότερα μοντέλα γιατι το καινούργιο βγήκε με την "μεγάλη" οθόνη 2.5 ιντσών... ;)

    Από τα διάφορα "εξυπνα" ρολόγια με Android που κυκλοφορούν θα προτιμούσα τα I'm Watch (https://www.imwatch.it/gr-en), που είναι των γειτόνων μας, Ιταλών. Είναι φοβερά απ ότι ξέρω. Και δεν έχουν άμεση εξάρτηση από smartphone όπως σύμφωνα συμβαίνει με τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν, όπως επίσης συμβαίνει και με αυτό του άρθρου.

  • Τα σπάνε τα χρώματα!!! Αυτομάτως μ έρχεται συνδυασμός με ΝΟΚΙΑ Lumia 920 κίτρινο και....τρελένομαι!!!αχαχαχ

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.