Google Glass: Τεχνικά χαρακτηριστικά, δείγμα βίντεο και unbox

Τα Google Glass αναμένεται να ξεκινήσουν να πωλούνται προς τα τέλη του έτους αλλά από σήμερα developers ανά τον κόσμο τα έχουν ήδη προμηθευτεί με κόστος 1500$ και έχουν ξεκινήσει τις δοκιμές. Ένας από αυτούς ανέβασε στο προσωπικό του profile στο Google+ μια φωτογραφία με τα περιεχόμενα της συσκευασίας Explorer Edition αλλά και ένα βίντεο τραβηγμένο φορώντας τα Glass.

Τα Google Glass έχουν κάμερα 5 Megapixel με βίντεο HD 720p, 16GB ενσωματωμένη μνήμη, Wi-Fi, Bluetooth, micro USB και στο μάτι μας μπορούν να δημιουργήσουν την αίσθηση ότι κοιτάμε μια οθόνη 25 ιντσών από απόσταση 2.5 μέτρων.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 24 Απριλίου 2013 9:43

Σχόλια

  • 1500$ η developer edition?2 top shelf Smartphone δλδ?Λίγο πίκρα η τιμή όμως...Κατά τ'άλλα κομπλέ,ωραία φαίνονται...

  • Μπορεί να είναι developer,μπορεί να έσκασε 1500$ και να έχει ήδη τα γυαλιά της Google αλλά από αγωνιστική οδήγηση ΔΕΝ το έχει..!
    Πέρα από την πλάκα..αυτό που αρχίζω και σκέφτομαι είναι ότι μετά το παιχνιδάκι με τις μεγάλες οθόνες θα αρχίσουν να μας ωθούν στα μικροσκοπικά smartphones όπου μαζί με τα γυαλιά και τα έξυπνα ρολόγια-βραχιολάκια θα κάνουμε τα πάντα..
    θέλω τη γνώμη σας..
    Καλημέρες στους Techblogers.

  • το smart ανθρωπο ποτε θα τον βγαλουν?
    smart απο εδω smart κι απο κει μας εχουν πνίξει στην εξυπναδα.....
    Υποπτη τεχνολογια

  • sorry, αλλα αυτα δεν ειναι τα google glasses, αυτα ειναι μια καμερα πανω σε γυαλια με κινεζικο φορτιστη!!!! πουλανε τετοια στο ιντερνετ με 30€, δεν ειδα πουθενα επαυξημενη πραγματικοτητα!!!!
    ουτε η δουλεια τους ειναι να βλεπεις σε μεγαλυτερη (οθονη) αλλα να σου παρεχουν πληροφοριες γυρω σου. Ετσι νομιζω τουλαχιστον!

  • από σχεδίαση milenium (εποχή 2000-3) ή μου φαίνεται.. :)))
    Σε carrera δεν βγαίνει τίποτα? Έστω rey ban topgun που είναι και κλασσικά... :P

  • Παιδιά, η συσκευή βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Φαντάζομαι ότι προς τα τέλη του χρόνου που θα κυκλοφορήσουν τα Glass θα έχουμε δει ποιο συγκεκριμένα ποιες θα είναι οι εφαρμογές τους. Αυτό με την καταγραφή βίντεο δεν είναι κάτι εντυπωσιακό - συμφωνώ, αν όμως υπάρχει αυτόματο sharing με το Wi-Fi; Ή να επιτρέπεις να βλέπει κάποιος άλλος από απόσταση με application στο κινητό του αυτό που βλέπεις εσύ;

    Δυο πράγματα σκέφτηκα, πιστεύω θα έχει αρκετές εφαρμογές. Ας περιμένουμε να δούμε τι ετοιμάζουν πάνω σε αυτή τη συσκευή...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.