Gear

Google Nest Hub Max: Εμφανίστηκε στο επίσημο κατάστημα, θα έχει 10 ίντσες οθόνη και Nest κάμερα

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα προϊόντα της Google διαρρέουν πριν την επίσημη παρουσίαση ή ανακοίνωση τους. Αυτή τη φορά στην αρχική σελίδα του Google Store εμφανίστηκε κατά λάθος το “Google Nest Hub Max”.

Όλες οι πληροφορίες που αφορούν το Google Nest Hub Max περιέχονταν σε ένα έξυπνο διάγραμμα στην κορυφή της σελίδας του Google Store. Όταν ο χρήστης έκανε κλικ στα tabs του Google Home Hub έβλεπε τις πληροφορίες του επερχόμενου Google Nest Hub Max.

Τα popups που εμφανίζονται έδιναν αρκετές πληροφορίες για το Google Nest Hub Max. Αρχικά, μάθαμε ότι θα έχει HD οθόνη 10 ιντσών, η οποία είναι αρκετά μεγαλύτερη από αυτή του Google Home Hub. Έπειτα, θα διαθέτει μία ενσωματωμένη Nest κάμερα η οποία θα παρέχει όλες τις δυνατότητες μιας κλασικής συσκευής παρακολούθησης.

Επίσης, το Google Nest Hub Max θα επιτρέπει την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων μέσω του Google Duo. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Google Home Hub δεν διαθέτει κάμερα, οπότε οι κλήσεις μέσω Duo είναι φωνητικές.

Επιπλέον, αν και το Google Home Hub έχει ένα μέτριο ηχείο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν το Google Nest Hub Max θα έχει στερεοφωνικά ηχεία. Τέλος, η τιμή του Google Nest Hub Max δεν αναφερόταν πουθενά.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 8 Μαΐου 2019 12:09

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.