Google Nest Hub Max, Home Hub, Nest Hub, ή Nest Home Max; Ούτε η ίδια δεν ξέρει πώς ονομάζονται

Google Nest Hub Max, Google Nest Hub Max, Home Hub, Nest Hub, ή Nest Home Max; Ούτε η ίδια δεν ξέρει πώς ονομάζονται

Πριν λίγους μήνες, μαζί με την ανακοίνωση του Google Nest Hub Max η εταιρεία αποφάσισε να αλλάξει όνομα στη σειρά των smart home προϊόντων της. Ωστόσο, τότε η Google άλλαξε μόνο το όνομα του Google Home Hub σε Google Nest Hub, με τα παλαιότερα προϊόντα να μην επηρεάζονται.

Σύμφωνα με τη Google αυτή η αλλαγή έγινε για να ξεχωρίσει τη σειρά Hub η οποία έχει αρκετά κοινό hardware με τη Nest, από τη σειρά Home η οποία αποτελείται απλά από έξυπνα ηχεία.

Η πρώτη αντίδραση των χρηστών ήταν να θεωρήσουν ότι η Google θα μετονομάσει όλα τα έξυπνα προϊόντα της. Ωστόσο, η εταιρεία επιβεβαίωσε λίγο αργότερα ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, και πως πρόκειται για παρανόηση των λεγόμενων της.

Όπως είναι λογικό υπήρξε μεγάλη σύγχυση ακόμη και μέσα στην ίδια εταιρεία αφού μέχρι και ο διαχειριστής του επίσημου λογαριασμού στο Twitter @madebygoogle μπερδεύτηκε με τις αλλαγές.

Πριν μερικές ώρες, ο λογαριασμός @madebygoogle έκανε ένα tweet, το οποίο έχει διαγραφεί, στο οποίο αναφερόταν στο πιο ακριβό και ισχυρό smart speaker της εταιρείας ως Nest Home Max, αν και η επίσημη ονομασία του είναι Google Home Max;

Google Nest Hub Max, Google Nest Hub Max, Home Hub, Nest Hub, ή Nest Home Max; Ούτε η ίδια δεν ξέρει πώς ονομάζονται

Φυσικά, από τη στιγμή που μιλάμε για το διαδίκτυο και έναν λογαριασμό που έχει σχέση με τη Google, λίγα λεπτά ήταν αρκετά για να γεμίσει ο τόπος με screenshots του επίμαχου tweet. Ακόμη και στο Internet Archive Backup μπήκε, έτσι για να μείνει πάντα στην ιστορία.

Μπορεί το λάθος να είναι ασήμαντο, αλλά ας αναλογιστούμε λίγο το όλο θέμα. Ο διαχειριστής του λογαριασμού @madebygoogle ο οποίος πληρώνεται για να γνωρίζει τα πάντα για τα προϊόντα της Google και να τα διαφημίζει δεν μπορεί να τα ξεχωρίσει με επιτυχία. Οπότε, τι ακριβώς περιμένει η Google από τους καταναλωτές; Πώς μπορούν να αναφερθούν σε μία συσκευή της εταιρείας με σιγουριά;

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.