Google Pixel Buds: True wireless ακουστικά με touch controls και αυτονομία 24 ωρών

Μετά την παρουσίαση του Google Pixel 4 και Pixel 4 XL, του Google Nest Mini αλλά και του Google Pixelbook Go, ήρθε και η σειρά της δεύτερης γενιάς των Google Pixel Buds, με νέα χαρακτηριστικά και κομψό design.

google pixel buds, Google Pixel Buds: True wireless ακουστικά με touch controls και αυτονομία 24 ωρών

Ρίχνοντας μια ματιά στην θήκη ασύρματης φόρτισης των Google Pixel Buds, πολλοί θα δουν ομοιότητες με τα AirPods της Apple, αλλά η διαφορά τους φαίνεται μόλις βγουν από τη θήκη τους. Τα Pixel Buds δεύτερης γενιάς έρχονται εφοδιασμένα μεν δύο μικρόφωνα σε κάθε ακουστικό, με την ένταση της φωνής να ήχο να μειώνεται και να αυξάνεται αυτόματα ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται αυτός που θα τα φοράει, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας της τηλωφωνικής κλήσης.

google pixel buds, Google Pixel Buds: True wireless ακουστικά με touch controls και αυτονομία 24 ωρών

Επίσης, μπορούν να “αντιλαμβάνονται” πότε είναι τοποθετημένα στα αυτιά του χρήστη, ενώ διαθέτουν λειτουργίες αφής όπως η αναπαραγωγή και η παύση της μουσικής αλλά και η αλλαγή της έντασής της. Η αυτονομία των Pixel Buds μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 5 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής και στις 24 όταν χρησιμοποιούνται σε συνδιασμό με την ασύρματη θήκη τους.

google pixel buds, Google Pixel Buds: True wireless ακουστικά με touch controls και αυτονομία 24 ωρών

Σημαντικό είναι και το γεγονός πως είναι αδιάβροχα, διαθέτουν Google Assistant έτσι ώστε όταν ο χρήστης αναφωνεί “Hey Google”, να μπορεί να πραγματοποιήσει βασικές κινήσεις όπως την αναπαραγωγή μουσικής, την αποστολή sms, να ρωτάει για να καθοδηγηθεί στους δρόμους αλλά και να μεταφράζει σε πραγματικό χρόνο.

google pixel buds, Google Pixel Buds: True wireless ακουστικά με touch controls και αυτονομία 24 ωρών

Τα Google Pixel Buds δεύτερης γενιάς θα είναι διαθέσιμα μέσα στο 2020 σε χρώματα πορτοκαλί, πράσινο, λευκό και μαύρο, με τιμή 179 δολάρια Η.Π.Α.

https://www.youtube.com/watch?v=2MmAbDJK8YY

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.