Google Pixel Tablet: Με τσιπ Tensor και δυνατότητα λειτουργίας ως smart home display

pixel tablet, Google Pixel Tablet: Με τσιπ Tensor και δυνατότητα λειτουργίας ως smart home display

Η Google παρουσίασε το Pixel Tablet κατά την εκδήλωση ανακοίνωσης των Pixel 7 και Pixel 7 Pro την Πέμπτη, δίνοντας μερικές βασικές πληροφορίες για τη συσκευή. Το tablet θα έχει νανοκεραμική επίστρωση πάνω από ανακυκλωμένο αλουμίνιο, που θα δίνει την αίσθηση ότι ο χρήστης αγγίζει πορσελάνη.

H συσκευή προορίζεται κυρίως για οικιακή χρήση. Η Google προτίμησε να κατασκευάσει μια έξυπνη οικιακή οθόνη που λειτουργεί ως tablet αντί για ένα πλήρως εξοπλισμένο tablet.

Mαζί του διαθέτει το λεγόμενο Charging Speaker Dock. Θα συνδέεται και θα αποσυνδέεται μαγνητικά σε αυτό , όπως περίπου συμβαίνει με το MagSafe. Το Charging Speaker Dock MagSafe στο Charging Speaker Dock, το οποίο θα το φορτίζει ασύρματα και θα λειτουργεί και ως έξυπνο οικιακό ηχείο. Χάρη σε αυτήν την πολυλειτουργική βάση, το Pixel Tablet σας θα έχει πολύ περισσότερες προοπτικές χρήσης.

Όταν, βέβαια, θέλετε να είναι ένα tablet, απλώς το παίρνετε στα χέρια σας!

Το Pixel Tablet θα έρθει με το ολοκαίνουργιο chipset Tensor G2, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του με τη σειρά Pixel 7. Ακριβώς όπως το Tensor G1, το Tensor G2 θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην τεχνητή νοημοσύνη και το machine-learning. Ωστόσο, τα περισσότερα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάμερας του Tensor G2 δεν θα είναι διαθέσιμα στο tablet λόγω του πιο βασικού σετ που διαθέτει.

Σύμφωνα με τη Google, το Pixel Tablet θα αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να βιώσετε την εμπειρία Android σε μεγάλη οθόνη. Και αυτό συμβαίνει γιατί το νέο Android 13 έχει βελτιστοποιηθεί με τις μεγαλύτερες οθόνες και συγκεκριμέν με το Pixel Tablet.

H εταιρεία, μάλιστα, έχει επικοινωνήσει με τους περισσότερους προγραμματιστές εφαρμογών, οι οποίοι έχουν επίσης βελτιστοποιήσει τις εφαρμογές τους για να κάνουν καλή χρήση της μεγαλύτερης οθόνης του Pixel Tablet.

Η βελτιστοποιημένη υποστήριξη γραφίδας χρησιμοποιήθηκε επίσης ως βασικό χαρακτηριστικό του Pixel Tablet, αλλά η Google παρέλειψε να αναφέρει εάν θα έρχεται μαζί με τη συσκευή. Και όταν παραλείπεις κάτι τέτοιο, μάλλον σημαίνει ότι ΔΕΝ.

Τέλος, η Google δεν αποκάλυψε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Pixel Tablet, αλλά επανέλαβε ότι η συσκευή θα έρθει το 2023.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.