Hands-on με τα Pixel 7, Pixel 7 Pro και Pixel Watch της Google

Pixel 7, Hands-on με τα Pixel 7, Pixel 7 Pro και Pixel Watch της Google

Η Google ανακοίνωσε την κυκλοφορία των smartphone Pixel 7 και Pixel 7 Pro, όπως και το Pixel Watch, που αποτελούν τους άμεσους ανταγωνιστές των αντίστοιχων προϊόντων της Apple που παρουσιάστηκαν τον περασμένο μήνα.

Ο βιντεογράφος της MacRumors, Dan Barbera, βρέθηκε στην εκδήλωση της Google και βρέθηκε με τις νέες συσκευές για να φτιάξει ένα hands-on βίντεο γι’ αυτές..

Με τιμή έναρξης 599 $, το Pixel 7 διαθέτει φωτεινότερη οθόνη 6,3 ιντσών με εγκοπή κάμερας, ματ περίβλημα από αλουμίνιο και Gorilla Glass Victus μπροστά και πίσω. Διαθέτει τσιπ Tensor G2 σχεδιασμένο από την Google με 8 GB RAM και σύστημα διπλής πίσω κάμερας με δυνατότητα «cinematic blur» και wide και ultrawide φακούς.

Το Pixel 7 Pro ξεκινά από 899 $, έχει οθόνη 6,7 ιντσών (το ίδιο μέγεθος με το 14 Plus και το Pro Max), ένα τσιπ Tensor G2 με 12 GB RAM, σετ κάμερας τριών φακών με έναν ultrawide φακό 12 megapixel, έναν wide φακό 50 megapixel και έναν τηλεφακό 48 megapixel. Τα χαρακτηριστικά της κάμερας περιλαμβάνουν εστίαση macro, ζουμ 30x Super Res, Cinematic Blur για πορτρέτα και Real Tone για ρεαλιστικούς τόνους δέρματος.

Η Google έχει προσθέσει μια ενσωματωμένη λειτουργία VPN για ορισμένες αγορές, ενώ η διάρκεια μπαταρίας που προσφέρουν οι συσκευές είναι 24+ ωρών. Διαθέτουν γρήγορη ασύρματη φόρτιση, ξεκλείδωμα δακτυλικών αποτυπωμάτων και μια λειτουργία ανίχνευσης βήχα και ροχαλητού, σαν πρόσθετα στη λειτουργία παρακολούθησης ύπνου.

Μαζί με τα τηλέφωνα Pixel 7, η Google παρουσίασε και το Pixel Watch, για το οποίο ακούγαμε εδώ και πάνω από ένα χρόνο. Κοστίζει από 350 $ και διαθέτει στρογγυλή οθόνη. Ενσωματώνει λειτουργίες από την εταιρεία Fitbit που ανήκει στην Google, όπως παρακολούθηση καρδιακών παλμών, ΗΚΓ, παρακολούθηση ύπνου, ανίχνευση πτώσης, έκτακτη ανάγκη SOS και πολλά άλλα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.