Google Pixel Watch: Διέρρευσαν μνήμη και αποθηκευτικός χώρος

google pixel watch, Google Pixel Watch: Διέρρευσαν μνήμη και αποθηκευτικός χώρος

Το πολυαναμενόμενο Google Pixel Watch είναι πλέον γεγονός και το περιμένουμε “αυτό το φθινόπωρο”, πιθανότατα δηλαδή τον Οκτώβριο.

Η πιο πρόσφατη διαρροή για το wearable πριν από περίπου μία εβδομάδα ήταν πως θα χρησιμοποιούσε τον Exynos 9110 της Samsung. Αυτό δεν ήταν ευχάριστο, αφού το chipset κυκλοφόρησε το 2018 και είναι χτισμένο σε μια διαδικασία 10nm.

Τώρα, μια νέα πηγή έρχεται να επιβεβαιώσει την πληροφορία, προσθέτοντας και ένα twist. Το Pixel Watch θα χρησιμοποιεί πράγματι τον Exynos 9110, αλλά θα έχει επίσης έναν συν-επεξεργαστή.

google pixel watch, Google Pixel Watch: Διέρρευσαν μνήμη και αποθηκευτικός χώρος

Ακόμα, λέγεται ότι θα «ξεπερνά ελαφρώς» το 1,5 GB μνήμης RAM του Galaxy Watch4. Βέβαια, πόσο πάνω από το 1,5 GB θα είναι… άγνωστον. Επιπλέον, θα έχει αποθηκευτικό χώρο 32 GB, που είναι διπλάσιος από οποιαδήποτε άλλη συσκευή Wear OS που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή.

Οι αισθητήρες στο πίσω μέρος φαίνεται πως θα είναι ολόιδιοι με τη σειρά αισθητήρων που χρησιμοποιείται στο Fitbit Luxe και στο Fitbit Charge 5. Αφού η Fitbit είναι της Google, μοιάζει απόλυτα λογικό. Έτσι, θα υποστηρίζεται παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού, SpO2 (οξυγόνο αίματος) και ΗΚΓ (ηλεκτροκαρδιογράφημα).

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.