Google Pixel Watch: Διέρρευσαν μνήμη και αποθηκευτικός χώρος

google pixel watch, Google Pixel Watch: Διέρρευσαν μνήμη και αποθηκευτικός χώρος

Το πολυαναμενόμενο Google Pixel Watch είναι πλέον γεγονός και το περιμένουμε “αυτό το φθινόπωρο”, πιθανότατα δηλαδή τον Οκτώβριο.

Η πιο πρόσφατη διαρροή για το wearable πριν από περίπου μία εβδομάδα ήταν πως θα χρησιμοποιούσε τον Exynos 9110 της Samsung. Αυτό δεν ήταν ευχάριστο, αφού το chipset κυκλοφόρησε το 2018 και είναι χτισμένο σε μια διαδικασία 10nm.

Τώρα, μια νέα πηγή έρχεται να επιβεβαιώσει την πληροφορία, προσθέτοντας και ένα twist. Το Pixel Watch θα χρησιμοποιεί πράγματι τον Exynos 9110, αλλά θα έχει επίσης έναν συν-επεξεργαστή.

google pixel watch, Google Pixel Watch: Διέρρευσαν μνήμη και αποθηκευτικός χώρος

Ακόμα, λέγεται ότι θα «ξεπερνά ελαφρώς» το 1,5 GB μνήμης RAM του Galaxy Watch4. Βέβαια, πόσο πάνω από το 1,5 GB θα είναι… άγνωστον. Επιπλέον, θα έχει αποθηκευτικό χώρο 32 GB, που είναι διπλάσιος από οποιαδήποτε άλλη συσκευή Wear OS που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή.

Οι αισθητήρες στο πίσω μέρος φαίνεται πως θα είναι ολόιδιοι με τη σειρά αισθητήρων που χρησιμοποιείται στο Fitbit Luxe και στο Fitbit Charge 5. Αφού η Fitbit είναι της Google, μοιάζει απόλυτα λογικό. Έτσι, θα υποστηρίζεται παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού, SpO2 (οξυγόνο αίματος) και ΗΚΓ (ηλεκτροκαρδιογράφημα).

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.