Gear

Google: Πληροφορίες για δυο Nexus smartwatches

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Google θέλει να φτιάξει τα δικά της smartwatches, τα οποία θα τρέχουν Android Wear (προφανώς) και θα έχουν ενσωματωμένο Google Assistant. Οι αναφορές κάνουν λόγο για δυο μοντέλα, τα οποία ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν θα τα κατασκευάσει η ίδια.

Το Android Police, που επικαλείται πηγές εκ των έσω, αναφέρει ότι είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται υπό το brand του Nexus. Τα δυο smartwatches μπορεί να κινηθούν στην ίδια γραμμή με τα smartphones, δηλαδή να ανατεθεί η δημιουργία τους σε τρίτο κατασκευαστή. Tο ένα από τα δυο να είναι μεγαλύτερο με premium χαρακτηριστικά ενώ το πιο μικρό θα είναι πιο οικονομικό. Επιπλέον, η μεγαλύτερη έκδοση λέγεται ότι θα έχει χαρακτηριστικά όπως LTE, GPS και αισθητήρα καρδιακών παλμών.

Και τα δυο smartwatches θα έχουν στρογγυλή (οθόνη χωρίς flat tire όπως το Moto 360), το μεγαλύτερο έχει κωδική ονομασία Angelfish, θα μοιάζει σε LG Watch Urbane 2 και Moto 360, θα έχει πάχος 14 χλστ. και διάμετρο 43.5 χλστ.

Το μικρότερο είναι το Swordfish με design που θυμίζει το Pebble Time Round, έχει διάμετρο 42 χλστ. και πάχος μόλις 10.6 χλστ. Και τα δυο smartwatches θα έχουν ενσωματωμένο Google Assistant.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.