Gear

Google Watch: Ίσως αποκτήσει σύντομα το Fall Detection

Η τελευταία ενημέρωση over-the-air (OTA) για το Pixel Watch κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο αλλά από αυτήν έλειπε ένα από τα χαρακτηριστικά που υποσχέθηκε η Google. Το Fall Detection.

Τώρα, το 9to5Google εντόπισε αναφορές από χρήστες που λαμβάνουν τη λειτουργία λίγο μετά την αλλαγή της χρονιάς. Ένας χρήστης δήλωσε πως του ζητήθηκε να ρυθμίσει τη λειτουργία μετά την επανεκκίνηση του smartwatch.

Η διαδικασία περιγράφεται από τα μενού εντός της εφαρμογής ως “Λάβετε βοήθεια γρήγορα μετά από μια σκληρή πτώση επιτρέποντας στο ρολόι σας να καλεί την κύρια επαφή σας”. Η λειτουργία ενεργοποιήθηκε με το firmeware RWD9.220429.070 και, σύμφωνα με ένα άρθρο υποστήριξης της Google, δεν θα είναι διαθέσιμη σε περιοχές που δεν υποστηρίζουν υπηρεσίες αυτόματης κλήσης. Ωστόσο, ακόμα και οι χρήστες σε άλλες περιοχές δεν έχουν λάβει ενημέρωση.

Η λειτουργία δεν είναι κάτι εντελώς νέο στον κόσμο της τεχνολογίας smartwatch, καθώς το Apple Watch την είχε από το 2018. Η λειτουργία βοήθησε πραγματικά να σωθούν άνθρωποι, τόσο πολύ που ακόμη και οι αρχές σχολίασαν πόσο χρήσιμη έχει αποδειχτεί.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.