Gear

GoPro Hero 7 για σταθερές λήψεις επιπέδου gimbal;

Φωτογραφία δείχνει τις νέες GoPro Hero 7 action cameras, οι οποίες μπορεί εμφανισιακά να μοιάζουν με τις Hero 6, αλλά υπόσχονται λήψεις τόσο σταθερές που οι χρήστες δε θα έχουν ανάγκη κάποιο gimbal για να πετύχουν τόσο σταθερές και ομαλές λήψεις.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν από κατάστημα, δείχνουν τη νέα GoPro Hero 7, η οποία μπορεί να χρησιμοποιείται μέχρι και σε βάθος 10 μέτρων, αναμένεται να παρουσιαστεί από τη GoPro στα τέλη Σεπτεμβρίου, σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, όσες και τα χρώματα στα οποία θα είναι διαθέσιμες. Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία για την εταιρεία να στρέψει και πάλι τους καταναλωτές προς το μέρος της, μιας και όλο περισσότεροι στρέφονται στην καταγραφή video με drones και smartphones παρά με μια action camera.

Οι τρεις εκδόσεις προσφέρουν διαφορετικές δυνατότητες σε διαφορετική τιμή, με το κορυφαίο μοντέλο, τη Hero 7 Black, να κοστίζει 399 δολάρια και να προσφέρει σταθεροποίηση εικόνας επιπέδου gimbal, καταγραφή video 4K στα 60fps, μέγεθος φακού 12MP, HDR, δυνατότητα Livestreaming μέσω Facebook και 8x slow motion video.

Το μεσαίο μοντέλο, η Hero 7 Silver, θα κοστίζει 299 δολάρια και είναι εξοπλισμένη με σταθεροποιητή video, καταγραφή 4K video στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, μέγεθος φακού 10MP, WDR και slow motion video 2x. Τέλος, το οικονομικό μοντέλο των 199 δολαρίων, η Hero 7 White, διαθέτει φακό 10MP, έχει δυνατότητα καταγραφής video 1080p στα 60fps, διαθέτει σταθεροποιητή εικόνας και καταγραφή slow motion video 2x.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.