Παρασκευή
20/07/2018

Gorilla Glass DX/DX+ για προστασία σε wearable συσκευές

gorillaglassdx plus

Η Corning εκτός του Gorilla Glass 6 που προστατεύει ακόμα και μετά από πολλαπλές πτώσεις τα smartphone, αποκάλυψε το επόμενο βήμα για την προστασία της οθόνης των φορετών συσκευών, με τα DX και DX+ να εξασφαλίζουν προστασία και μικρότερη αντανάκλαση.

Ο διάδοχος του Gorilla Glass SR+ ακούει στο όνομα Gorilla Glass DX/DX+ και ενώ αυτή η προστασία προορίζεται για wearable συσκευές, η εταιρεία αναφέρει ότι τα υλικά αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για την προστασία της οθόνης των κινητών.

Το DX και DX+ ακολουθούν τα πρότυπα του Gorilla Glass 6 και στοχεύουν στο να μειώσουν την αντανάκλαση κατά 75% ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουν την αντίθεση της οθόνης κατά 50% με τη φωτεινότητά της ρυθμισμένη σε συγκεκριμένα επίπεδα. Επιπλέον, σε περίπτωση που έχουμε ρυθμίσει τη φωτεινότητα σε χαμηλά επίπεδα, τότε θα εξοικονομήσουμε και περισσότερη μπαταρία, μιας και η οθόνη ενός smartwatch είναι το μέρος της συσκευής που καταναλώνει την περισσότερη ενέργεια.

Το σημείο στο οποίο διαφέρουν τα μοντέλα DX και DX+ είναι η ανθεκτικότητα στις γρατσουνιές. Το DX+ είναι πιο σκληρό με την ανθεκτικότητά του, σύμφωνα με την Corning, να πλησιάζει τα επίπεδα πολυτελών υλικών για την προστασία της οθόνης, χωρίς να γίνεται κάποια άλλη αναφορά σχετικά με αυτά.

Πηγή

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .

2 Σχόλια

  1. Ο/Η Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš λέει:

    τα εχω παντα χωρις προστασια και γεμιζουν απειρες γρατζουνιες ωστε πια να ξερω οτι το gorilla glass ειναι ενα ΨΕΜΑ !

  2. Ο/Η Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš λέει:

    μαρεσουν και τα καμαρωνω ετσι γυμνα…. μεχρι που τελικα γινονται αγνωριστα αηδια μεσα σε συντομο διαστημα….

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.