Gear

Honor Band 5: Επίσημο με έγχρωμη AMOLED οθόνη, αισθητήρα οξυγόνου και τιμή από 25€

Η Honor πραγματοποίησε χθες μία επίσημη εκδήλωση στην Κίνα, στην οποία ανακοίνωσε τη νέα σειρά smartphones Honor 9X. Μαζί με τα νέα μοντέλα η εταιρεία παρουσίασε και το Honor Band 5, τον αντίπαλο του Xiaomi Mi Band 4.

Αρχικά, το Honor Band 5 έχει AMOLED έγχρωμη οθόνη 0,95 ιντσών, με ανάλυση 120×240, πυκνότητα 282ppi και 2,5D γυαλί. Το smartband προσφέρει διαφορετικά watchfaces, ώστε ο χρήστης να διαλέξει αυτό που επιθυμεί.

Επιπλέον, η συσκευή έχει αισθητήρα παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού σε πραγματικό χρόνο, καταγράφει 10 διαφορετικές ασκήσεις και είναι αδιάβροχη στα 50 μέτρα. Οπότε, μπορούμε να την πάρουμε μαζί μας στην πισίνα και να καταγράφουμε κανονικά την άσκηση. Το smartband επίσης έχει καταγραφέα ύπνου, ο οποίος σύμφωνα με την εταιρεία μπορεί να αναγνωρίσει 6 διαφορετικού τύπου προβλήματα κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Ένα χαρακτηριστικό που κάνει το Honor Band 5 να ξεχωρίζει από το Xiaomi Mi Band 4, είναι ο αισθητήρας επιπέδου οξυγόνου στο αίμα. Ο αισθητήρας αυτός μετράει τα επίπεδα SpO2 στο αίμα και ειδοποιεί τον χρήστη όταν είναι κουρασμένος και πρέπει να κάνει διάλειμμα. Επίσης, δεν είναι χρήσιμος μόνο κατά τη διάρκεια της άσκησης, αφού μπορεί να βοηθήσει όσους έχουν χρόνιες παθήσεις.

Κατά τα άλλα, το smartband θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις με και χωρίς NFC. Η τιμής της απλής έκδοσης είναι ¥189 ή 25€ και της NFC ¥219 ή 29€. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα μαύρο, μπλε και ροζ, με 100mAh μπαταρία, που η Honor ισχυρίζεται ότι προσφέρει 14 ημέρες αυτονομία.

Τέλος, η στάνταρ έκδοση του Honor Band 5 είναι ήδη διαθέσιμη στην Κίνα και η NFC θα γίνει διαθέσιμη στις 29 Ιουλίου. Η εταιρεία δεν διευκρίνισε πότε τα smartbands θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 24 Ιουλίου 2019 12:46

Σχόλια

  • Τρομερό το 4 και μάλλον θα πάω στο 5 γιατί εκτός από της αξιόπιστες μετρήσεις και την αξιοπιστία του 4 ξεκινάει σε τιμή πιο χαμηλή του 4..μετα από τα αναξιόπιστα σε μετρήσεις mi band επιτέλους βρήκα κάτι που με καλύπτει.. Απλά και αξιοπιστα

  • Η σειρα honor band θεωρω οτι ειναι καλυτερη απο την αντιστοιχη καθε χρονο της Xiaomi.

  • Καλησπέρα Παιδιά, έχω βρει απο το gearbest το honor band 5, ο προβληματισμός μου είναι θα έχω έξοδα τελωνείου? Γράφει via priority line αλλα με τόσα που έχω διαβάσει έχω μπερδευτεί όποιος μπορεί ας βοηθήσει, ευχαριστώ,

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.