Huawei MatePad 10.4: Παρουσιάζεται 23 Απριλίου με Kirin 810 και πενάκι M-pen

, Huawei MatePad 10.4: Παρουσιάζεται 23 Απριλίου με Kirin 810 και πενάκι M-pen

Τις τελευταίες ημέρες αρκετές πηγές έκαναν λόγω για ένα επερχόμενο tablet από τη Huawei, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια έμπιστη πηγή. Τελικά οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και μάλιστα από την ίδια την εταιρεία.

Στον επίσημο λογαριασμό της στο Weibo η Huawei έκανε επίσημη την ύπαρξη του MatePad, ενώ χωρίς να δίνει περισσότερα στοιχεία γνωστοποίησε πως θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 23 Απριλίου. Το επίσημο poster μας δείχνει την μπροστινή μεριά του tablet με ελάχιστα bezel περιμετρικά.

Πηγές αναφέρουν πως το MatePad θα έχει οθόνη 10.4 ιντσών ανάλυσης FHD+ 1200×2000 pixel. Η συσκευή θα διαθέτει μία κάμερα μπροστά στα 8MP και μία κάμερα πίσω πάλι στα 8MP, με την προσθήκη του LED flash. Το πακέτο ολοκληρώνεται με τετραπλό σύστημα ήχου, το οποίο θα έχει την υπογραφή και τις παραμετροποιήσεις της Harman Kardon.

Στην καρδία του MatePad 10.4 θα υπάρχει ο Kirin 810, μαζί με 4GB ή 6GB RAM. Η μπαταρία της συσκευής ανέρχεται στα 7.250mAh, ενώ θα υπάρχει και υποστήριξη του M-pen, αν και θα πωλείται ξεχωριστά. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε δύο επιλογές επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, 64GB ή 128GB. Τέλος, θα υπάρχει έκδοση με υποστήριξη δικτύου LTE και με μόνο WiFi.

Να θυμίσουμε πως την ίδια ημέρα πάντως, η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει και τη νέα σειρά συσκευών Nova 7, με το μεσαίο μοντέλο να έχει ήδη εμφανιστεί στο Geekbench με τον Kirin 985.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.