Huawei Nova 7: Με Kirin 985 και 8GB μνήμη RAM στο Geekbench [photo]

Huawei Nova 7, Huawei Nova 7: Με Kirin 985 και 8GB μνήμη RAM στο Geekbench [photo]

Η κινέζικη κατασκευάστρια έχει προγραμματίσει για τις 23 Απριλίου ένα event στο οποίο θα παρουσιάσει τη νέα σειρά smartphone Huawei Nova 7 και μαζί τους θα αποκαλύψει και το Huawei MatePad 10.4.

Σχεδιασμός και χαρακτηριστικά

Η εταιρεία δημοσίευσε ένα βίντεο το οποίο αποκαλύπτει σχεδόν κάθε πτυχή του Huawei Nova 7. Το βασικό μοντέλο της σειράς θα έχει curved οθόνη με διπλό punch hole. Στο πίσω μέρος βλέπουμε ένα μακρόστενο module καμερών και μάλλον στη δεξιά μεριά υπάρχει πλευρικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, εκτός και αν διαθέτει in-display fingerprint scanner.

Στο module των καμερών του Nova 7 θα υπάρχουν τέσσερις κάμερες για τις οποίες δεν γνωρίζουμε τίποτα μέχρι σήμερα. Επιπλέον, λέγεται ότι το smartphone θα έχει τον Kirin 985 και πρόσφατα πέρασε από το Geekbench.

Σύμφωνα με την καταχώρηση στην πλατφόρμα, το Huawei Nova 7 θα έχει έκδοση με 8GB μνήμη RAM, ενώ ο οκταπύρηνο επεξεργαστής είναι χρονισμένος στα 1.84GHz. To smartphone τρέχει EMUI 10.1 βασισμένο σε Android 10 και στο Geekbench σημείωσε 652 πόντους στο Single Core test και 2.422 πόντους στο Multi-Core test.

Huawei Nova 7, Huawei Nova 7: Με Kirin 985 και 8GB μνήμη RAM στο Geekbench [photo]

Κατά τα άλλα, στη σειρά θα υπάρχουν δύο ακόμα μοντέλα, το μικρό Nova 7 SE με τον Kirin 820 και το μεγαλύτερο Nova 7 Pro με τον Kirin 990. Επιπλέον, η Pro έκδοση θα έχει περισκοπική κάμερα με δυνατότητα 50x zoom.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
konstantinos

Θα ερθει Ελλάδα

Δημήτρης

Ποιο κινητό μου προτείνετε γύρω στα 250€;

Τάσος

Θα σου πρότεινα το Mi9t της Xiaomi καθώς έχει χαρακτηριστικά κινητών 400€ και κοστίζει μόνο 250€. Το έχω αγοράσει ο ίδιος και είμαι πολύ ικανοποιημένος

Ιωάννης jb

Realme 5 pro, αλλά και γιατί όχι galaxy a51…
Το πρώτο εχει φοβερά χαρακτηριστικά για τη τιμή του, αλλά το δεύτερο πιστεύω πως θα σε αφήσει περισσότερο ικανοποιημένο!
Πολύ καλή επιλογή το moto g7 plus με το οποίο θα εξοικονομισεις και το 50ρικο!
Αν μπορείς για λίγο πιο πάνω στα λεφτά θα σου πρότεινα να δεις και το LG v40 φοβερή συσκευή που θα πεις χαλάλι το έξτρα πόσο που ζητάει.

KostasB

Huawei Nova 5T

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.