Huawei Watch GT 2e: Επίσημα με αυτονομία έως 2 εβδομάδες και Motion Watch Faces

Huawei Watch GT 2e, Huawei Watch GT 2e: Επίσημα με αυτονομία έως 2 εβδομάδες και Motion Watch Faces

Η Huawei σήμερα έκανε ένα livestream στο οποίο παρουσίασε τα Huawei P40, και μερικά ακόμα προϊόντα. Μεταξύ άλλων, η κινέζικη κατασκευάστρια ανακοίνωσε το νέο smartwatch Huawei Watch GT 2e, καθώς και νέες εκδόσεις για το Watch GT 2.

Χαρακτηριστικά

Το Watch GT 2e είναι η σπορ εκδοσή του βασικού μοντέλου και δίνει περισσότερη έμφαση στην υγεία και τις αθλητικές δραστηριότητες. Αρχικά, στο smartwatch μπορούμε να παρακολουθήσουμε πάνω από 100 δραστηριότητες, από ορειβασία και κολύμβηση, μέχρι χορό και παρκούρ.

Επιπλέον, το Huawei Watch GT 2e έρχεται με παλμογράφο, υποστηρίζει την παρακολούθηση ύπνου και άγχους, έχει αισθητήρα Sp02 για την παρακολούθηση του οξυγόνου στο αίμα, είναι αδιάβροχο στα 50 μέτρα, και έχει αυτονομία δύο εβδομάδες.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Watch GT 2e έρχεται με 1,39 ιντσών AMOLED οθόνη με ανάλυση 454×454 pixels. Επίσης, είναι εξοπλισμένο με τον Kirin A1, διαθέτει Motion Watch Faces, και έχει 4GB αποθηκευτικό χώρο, που η εταιρεία αναφέρει ότι είναι αρκετός για την αποθήκευση μέχρι 500 τραγουδιών.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Η Huawei ανέφερε ότι σε σύγκριση με τον πρόγονο του, το Huawei Watch GT 2e έχει βελτιωμένο σχεδιασμό και η κορώνα ταιριάζει με το υπόλοιπο σώμα του ρολογιού. Το smartwatch κοστίζει 199€ και θα γίνει διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα Graphite Black, Lava Red, Mint Green και Icy White.

Οι νέες εκδόσεις του GT 2

Εκτός από το GT 2e, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι κυκλοφορεί και την Champagne Gold έκδοση του Huawei Watch GT 2 των 42mm. Η σαμπανιζέ έκδοση θα κυκλοφορήσει με λουράκι δερμάτινο ή σιλικόνης, και σε χρώμα Chestnut Red ή Frosty White. Οι τιμές ανάλογα με το λουράκι είναι 249€ ή 229€.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.