Gear

Hublot: To ρολόι του Παγκόσμιου Κυπέλλου θα «φοράει» Wear OS

Η Google επαναλάνσαρε το λειτουργικό της για Android smartphones με νέα ονομασία Wear OS και ένα από τα πρώτα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά θα είναι το premium ρολόι Big Bang Referee 2018 World Cup Russia της Hublot.

Η Hublot δημιούργησε το νέο smartwatch σε συνεργασία με τη FIFA και πρόκειται για συλλεκτική έκδοση που θα κυκλοφορήσει σε 2018 κομμάτια. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται οι custom-made εκδόσεις αποκλειστικά για τους διαιτητές που θα συμμετέχουν στο παγκόσμιο τουρνουά ποδοσφαίρου.

Ο επώνυμος κατασκευαστής ρολογιών πολυτελείας δημιούργησε και αυτή τη φορά μία premium συσκευή από υψηλής ποιότητας υλικά, τιτάνιο και Kevlar, σε ένα σώμα πάχους 13,9 χιλιοστών. Το καντράν του Big Bang Referee 2018 World Cup Russia θα είναι αναλογικό, όπως στα συμβατικά ρολόγια κρύβοντας επιμελώς το Wear OS από κάτω.

Το νέο smartwatch με διαγώνιο 49mm ενσωματώνει AMOLED οθόνη ανάλυσης 400×400 pixels (287 ppi), μπαταρία με αυτονομία μίας ημέρας και προσφέρει αντοχή στο νερό 5 ATM.

Οι οπαδοί του Παγκοσμίου Κυπέλου που θα αποκτήσουν τη συλλεκτική έκδοση του Hubot Big Bang θα λαμβάνουν ζωντανή ενημέρωση για τα αποτελέσματα των αγώνων, τις κάρτες των παικτών και ειδοποιήσεις για τα νέα παιχνίδια.

Οι διαιτητές με την customize έκδοση θα έχουν πρόσβαση σε instant replay, παρακολούθηση της τροχιάς της μπάλας, ενώ το ρολόι θα δονείται όταν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Η τιμή του Hublot Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia είναι 5000 ελβετικά φράγμα, δηλαδή περίπου €4200.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ντίνα Καβαλλάρη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.