Η Apple ίσως κυκλοφορήσει ένα προσιτό iPad φέτος

iPad, Η Apple ίσως κυκλοφορήσει ένα προσιτό iPad φέτος

Η Apple ενδέχεται να έχει προγραμματίσει την κυκλοφορία, δύο ακόμη προϊόντων για τα τέλη του 2020 και τις αρχές του 2021, παρά τα προβλήματα παραγωγής που προκαλούνται από την πανδημία. Σύμφωνα με τον εξειδικευμένο αναλυτή για τα θέματα της Apple, Ming-Chi Kuo, ο τεχνολογικός γίγαντας θα μπορούσε να λανσάρει ένα προσιτό iPad 10,8 ιντσών το δεύτερο εξάμηνο του έτους και ένα νέο iPad mini με μέγεθος μεταξύ 8,5 και 9 ιντσών, στο πρώτο εξάμηνο του 2021.

Ο Kuo είπε ότι τα επερχόμενα μοντέλα θα «ακολουθήσουν τη στρατηγική που ακολούθησε η Apple με το iPhone SE, καθώς τα δυνατά του σημεία πώλησης είναι οι προσιτή τιμή και η χρήση των τελευταίων και ταχύτερων επεξεργαστών της Apple. Δεν ανέφερε μια πιθανή τιμή για τα μοντέλα, αλλά το φθηνότερο iPad 10 ιντσών της Apple κοστίζει σήμερα $329. Ο αναλυτής είναι γνωστός για τις ακριβείς του προβλέψεις για τα επερχόμενα προϊόντα της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου του νέου iPhone SE.

iPad, Η Apple ίσως κυκλοφορήσει ένα προσιτό iPad φέτος

Επιπλέον, ο Kuo προέβλεψε ότι η εταιρεία θα λανσάρει γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας που θα ονομάζονται Apple Glasses το 2022. Μια παλαιότερη έκθεση ανέφερε ότι θα ανακοινωθεί το 2023. Σε αντίθεση με τα iPad, τα Glasses πιθανότατα δεν θα περιγραφούν ποτέ ως «προσιτά». Ο αναλητής είπε ότι ο φακός τους θα απαιτεί πολυστρωματικές πλαστικοποιήσεις που οδηγούν σε υψηλό κόστος παραγωγής.

Η Apple επιβεβαίωσε ότι απέκτησε την εταιρεία εικονικής πραγματικότητας NextVR, πράγμα που δείχνει ότι η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει σε τεχνολογία που θα μπορούσε ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί σε κάποιο είδος συσκευής AR ή VR και παράλληλα δίνει άλλο βάρος στις αποκαλύψεις του αναλυτή.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Φαινεται λοιπον οτι η apple αντιλαμβανεται οτι τα μεριδια αγορας στη μεσαια κατηγορια εχουν σημασια για τα κερδη της και συνεπως αρχιζει ν κυκλοφορει περισσοτερες τετοιες συσκευες.Ενας λογος ειναι κ η ιδιαιτερη απηχηση που εχουν στις αναδυομενες αγορες της Ασιας οι φθηνοτερες προτασεις της apple. Θελω ν πιστευω οτι δεν θ επηρρεαστει το ios/ipados απο τις διαφορετικες συσκευες που η ουσιαστικοτερη διαφορα τους θ ειναι η μνημη ραμ.

Constantine

Βγαλε μωρη φτηνο bezeless 10ιντσο ipad να το παρουμε, δυστηχως σε tablet παιζει μπαλα μονης της οσο και να μην μας αρεσει

Alex

ειναι απορίας άξιο πως μπορεί να μπεί ένα τέτοιο προιόν στην υπαρχουσα γκάμα των ipad , το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να βάλουν τον Α11 στο φτηνό ipad 10.2 ή να το κάνουν 10.5 και να κρατήσουν την τιμή στα ίδια επίπεδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.