iPhone SE 2020: Unboxing video με το νέο μικρό

, iPhone SE 2020: Unboxing video με το νέο μικρό

Το νέο μικρό της Apple έφτασε στα χέρια μας και ήδη έχουμε ξεκινήσει να το χρησιμοποιούμε θέλοντας να καταλάβουμε μεταξύ άλλων αν μπορεί να μας καλύψει η “μικρή” οθόνη 4.7″. Το κόκκινο χρώμα που επιλέξαμε πραγματικά τα σπάει από εμφάνιση και σαν σύνολο το νέο iPhone SE δείχνει πολύ premium αφήνοντας μια αίσθηση ότι είναι γυάλινο.

Ναι εκτός από το σασί του που είναι από αλουμίνιο, το υπόλοιπο σώμα εξωτερικά είναι από γυαλί και μαζί με το βάρος του που είναι 148 γρ. σου αφήνει την αίσθηση ενός αντικειμένου που πρέπει να προσέχεις πολύ μην σου πέσει κάτω γιατι περιμένεις ότι θα γίνει “θρύψαλα”.

, iPhone SE 2020: Unboxing video με το νέο μικρό

Σαν μέγεθος το iPhone SE κουμπώνει με άνεση στην παλάμη του χεριού σου και σου αφήνει την αίσθηση ότι το κρατάς με ασφάλεια. Τα bezel εντάξει έρχονται από άλλη εποχή είμαι σίγουρος όμως ότι υπάρχει αρκετός κόσμος εκεί έξω που έχει βαρεθεί τα “παντοφλόφωνα” και ψάνχει ένα ισχυρό μικρό smartphone.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα τουμπανάκια Xperia της σειράς compact με τιμή όμως στο Θεό. Ψηλά και η τιμή του νέου iPhone SE στην Ελλάδα. Το νέο iPhone SE κυκλοφορεί σε 3 χρώματα μαύρο, άσπρο και κόκκινο, με χωρητικότητες 64GB (499 ευρώ), 128GB (569 ευρώ) και 256GB (699 ευρώ).

Ξεκινάμε λοιπόν τις “εργασίες” και τις επόμενες ημέρες θα επιστρέψουμε με το χορταστικό video review. Θα το τσιμπήσετε;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris L.A

Μαύρο Ασπρο και Κόκκινο μονο

Vladimiros

Αληθεια τωρα?? για ποιο λογο να βγαλουν τετεια συσκευη οι μηλαρακιδες…μικρη οθονη με τεραστια μπεζελ..και μονη καμερα,και μπαταρια που ειδα στο gsmarena κατω του μετριου..αφου βαλανε 1821 mAh..

Tasos Spanos

Ε αφού τα είδες εσυ όλα αυτά, η άποψη των υπολοίπων δεν μετράει

Βγάζει πολύ καλύτερες από τον μέσο όρο των σημερινών κινητών
Έχει φθηνά με 4 κάμερες που δεν μπορείς να βγάλεις ούτε σε συνθήκες ιδανικές

Μπαταρία μια χαρά είναι βγάζει την μέρα όπως όλα τα τηλέφωνα σήμερα

Η οθόνη είναι μικρή γιατί πολλοί δεν θέλουν μεγάλα κινητά
Τα bezelναι ναι μεν κάνουν την συσκευή να φαίνεται παλιά αλλά στο κράτημα μια χαρά βολεύουν

forneverarrow

Θα δώσεις 499€ για να έχεις καλύτερη κάμερα απο το μέσο όρο… Και με τα 64gb τι θα κανείς; Δέκα λεπτά 4K video θα σου γεμίσει το 1/3… Η μπαταρία θα σε βγάλει μια χαρά αν δεν χρησιμοποιείς το κινητό πάνω απο 2 ώρες τη μέρα. Η οθόνη είναι μικρή γιατι η Apple θέλει να βγάζει απο τη μύγα ξίγκι. Το κινητό είναι αδικαιολόγητα μεγάλο για τα standard της εποχής, αρκεί να το βάλεις δίπλα στο 11 Pro και θα δεις την κοροϊδία: ιδιο μέγεθος, 5,8″ το ένα, 4,7″ το άλλο. Επειδή έβαλε τον A13 δε σημαίνει οτι θα έχεις την ίδια εμπειρία χρήσης με τα 11 series, είναι σαν να έβαζες Counter Strike σε ένα PC του 2020: δεν θα είχε καμία διαφορά με το να έπαιζες σε PC του 2006! Δεν είναι καλή επιλογή το SE, όσο και αν προσπαθεί ο τεχνολογικός τύπος να το “πλασάρει” (για ανεξήγητο λόγο) ως το κινητό της χρονιάς. Με τα ίδια χρήματα έχεις επιλογές android που κάνουν το SE να μοιάζει με 3310. Αν θες οπωσδήποτε iPhone καλύτερα να πληρώσεις παραπάνω για μια συσκευή που παρέχει πληρέστερη εμπειρία iOS… Δεν θα πω σε κανένα πως θα ξοδέψει τα λεφτά του, ας βάλουμε… Συνέχεια »

Vladimiros

@varmatolou338 Με καλυψες φιλε..δεν τα τα ειπα πιο πανω απο κακια..απλα ειπα δεν συμφερει να παρεις τετεια συσκευη..μονο επεξεργαστης αξιζει και τιποτα αλλο..οποιος θελει μικρη συσκευη ας παρει Xs η 11pro ειναι ελαχιστα πιο μεγαλα απο αυτο εδω..και με πολυ μεγαλυτερη οθονη.. επειδη περισεψαν σασι απο iphone 8 δεν φταιει ο κοσμος..

John

Μια χαρα φωτογραφιες υψηλης αναλυσης (48-64 mp) που δεν υστερουν σε τιποτα απο το συγκεκριμενο βγαζουν κινητα Android των 200-250 ευρω και πολλα εχουν μπαταριες 4500-5000 που βγαζεις ανετα 1.5-2 ημερες με βαρια χρηση. Με 1800 mah με το ζορι μια ημερα με ελαφρια χρηση.

Marinos

τι να πω

Agnostos13

Γιατί υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει να αγοράσει iphone αλλά δεν μπορεί να λόγω κόστους!

Στέλλα

Είναι όντως τόσο φανταστικό αυτό το τηλέφωνο όσο λένε οι περιγραφές;

John

Κατα πολυ ξεπερασμενο κινητο σε ολα και πανακριβο για οσα προσφερει.

Marinos

Παιδιά και εγώ τα εκραζα μέχρι που πήρα το 1ο μου Iphone και δεν ξαναακουμπησα τιποτα αλλο…και ειχα Samsung, LG, HTC ολα τα λειτουργικα…Τα μπεζελ ναι το κανουν να φενεται παλιο αλλα κατα τ αλλα ειναι πενα. Καμερα πολυ καλη ακομα και με το 8αρι που εχω βγαζουν κατι κινεζικα με 3-4 καμερες γωτογραφιες και φεντοναι χαλια..Η μπαταρια οσο και να μην το πιστευτε βγαζει 4-5 ωρες οθονη εαν προσεχεις τα δεδομενα. Δηλαδη ολη μερα ανοιχτα την γαμαει αλλα αν τα εχεις μονο εξω τοτε ανετα το βραδυ πηγαινω με 30-40 τις εκατο για υπνο. Η οθονη οπως με το ΧΡ που κοροιδευανε την αναλυση και το βαλανε διπλα διπλα με ενα 4κ και κανανε τεστ ολος ο κοσμος ελεγε το ΧΡ καλυτερο… Επεξεργαστη δεν χρειαζεται να συζητηθει κατι..

Μην κράζετε τους ΑΡΙΘΜΟΥΣ δεν παίζουν κανέναν λόγο…πάρτε ένα κάποια σιτγμη και θα καταλάβετε…και τα ίδια έχω πει και σε φίλους που έκαναν την αλλαγή και από τότε έχουν κολλήσει και αυτοί.

Νίκος

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί συγκρίνουν ανόμοια πράγματα. Η apple έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία, διαφορετικό λειτουργικό κτλ. Όποιος χρησιμοποιεί το iOS καταλαβαίνει τι εννοώ. Το ότι είναι κινητά κ τα android, δεν σημαίνει ότι μπορούν να συγκριθούν με iOS. Σαν να συγκρίνεις σκάφος με αυτοκίνητο είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.