Η Apple πουλάει καλώδιο Thunderbolt 3 Pro αξίας 129 δολαρίων

, Η Apple πουλάει καλώδιο Thunderbolt 3 Pro αξίας 129 δολαρίων

Το πακέτο αγοράς της οθόνης Pro Display XDR περιλαμβάνει και ένα καλώδιο Thunderbolt 3 Pro, αν και δεν περιλαμβάνει το stand, το οποίο η Apple προσφέρει διαθέτει πλέον και για αγορά μόνο του, στη τιμή των 129 δολαρίων.

Το Thunderbolt 3 Pro που παρέχει η εταιρεία είναι πλεκτό από έξω, όπως αναμένουμε και τα καλώδια των επερχόμενων iPhone 12, έχει μάκρος 2 μέτρων και υποστηρίζει εξόδους DisplayPort και USB 3.1 Gen 2 για ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως 10Gbps. Βέβαια, αν έχετε συμβατές συσκευές, η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων μπορεί να φτάσει και τα 40Gbps.

Αν και φαίνεται ακριβό ως καλώδιο, δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην αγορά αυτή τη στιγμή. Η ίδια η Apple πουλάει και το καλώδιο Thunderbolt 3 της Belkin έναντι 79.95 δολαρίων, όμως δεν υποστηρίζει τα πρότυπα DisplayPort ή USB 3.1, οπότε είναι λύση μόνο για όσους έχουν συσκευές αποκλειστικά με Thunderbolt 3.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John

Εντάξει μπορεί να έχει 129 ευρώ αλλά είναι ανώτερης ποιότητας όπως τα ροδακια των 799 ευρώ και η βάση οθόνης των 999 ευρώ. Εγώ περιμένω με αγωνία τις μπατονετες Apple των 99 ευρώ και το χαρτί τουαλέτας των 149 ευρώ.

Αλέξανδρος

Μη γίνεσαι παράξενος….

Chris_BMW

Γεια σου ρε @John !!!
Άνοιξε μας τα ματια !!! Σε εκλιπαρούμε μεγάλε γνωστη της τεχνολογίας .

Δείξε σε αυτούς που το χρειάζονται ποιο καλώδιο να πάρουν στα δυο μέτρα με ταχύτητες Thunderbolt 3 στο ένα δέκατο της τραγικής αυτής τιμής …

Στα του άρθρου τώρα χωρίς να το παίζω ειδήμων καθότι δεν ήξερα αλλά έψαξα πριν γράψω την @@@ρια μου όπως οι άλλοι δυο η τιμή είναι σούπερ .

Μπράβο στην Apple που δείχνει να προσγειώνεται σε πολλούς τομείς

John

Αν κάποιος δεν έχει προϊόντα του σάπιου μήλου δεν χρειάζεται να αγοράσει το thunderbolt καλώδιο , παρόλα αυτά με μια μικρή έρευνα βρήκα στο ebay παρόμοιο με 30 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.