Η D-Link επανακαθορίζει το Smart Home και την απομακρυσμένη εργασία στην CES 2021

, Η D-Link επανακαθορίζει το Smart Home και την απομακρυσμένη εργασία στην CES 2021

Η D-Link, παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία δικτύωσης και συνδεσιμότητας παρουσίασε στην CES 2021 την τελευταία τεχνολογία Wi-Fi 6, 5G και 2.5 Gigabit Ethernet. Οι νέες τεχνολογίες έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις των σύγχρονων έξυπνων σπιτιών και των χώρων εργασίας – ειδικά εκείνους που πλήτονται κατά την παγκόσμια πανδημία.

, Η D-Link επανακαθορίζει το Smart Home και την απομακρυσμένη εργασία στην CES 2021

Multi-Gigabit Unmanaged Switch (DMS-106XT)

Το DMS-106XT είναι το νεότερο unmanaged switch της D-Link που επιταχύνει την απόδοση του δικτύου και προσφέρει αδιάκοπες διαδικτυακές εμπειρίες. Διαθέτοντας θύρες 2.5G Ethernet και μία θύρα Ethernet 10G, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν για να απολαύσουν απρόσκοπτη ροή HD και παιχνίδια, ενώ η θύρα 10G συνδέεται με αποθηκευτικά μέσα για γρήγορη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ή επαναφορά δεδομένων. Η λειτουργία Turbo ενεργοποιεί εξαιρετικά χαμηλό λανθάνοντα χρόνο για ροή και gaming υψηλής ποιότητας, ενώ η προσαρμοσμένη LED παρέχει άμεσες πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο. Οι multi-gig θύρες είναι συμβατές με τα υπάρχοντα και παλαιότερα καλώδια και εξοπλισμό.

, Η D-Link επανακαθορίζει το Smart Home και την απομακρυσμένη εργασία στην CES 2021έου καλωδίωση ή αντικατάσταση εξοπλισμού.

2K Panning (DCS-8635LH)

Το νέο DCS-8635LH παρέχει ακριβή, λεπτομερή παρακολούθηση και προστασία για ένα σπίτι ή ένα μικρό γραφείο. Η κάμερα δικτύου με βαθμολογία IP65 προσφέρει ανάλυση 2K QHD και κάλυψη 360 μοιρών χάρη στην εκλεπτυσμένη, μηχανική δυνατότητα λήψης. Προηγμένες δυνατότητες όπως ανίχνευση ατόμου, αναγνώριση προσώπου, αυτόματη παρακολούθηση κίνησης, ανίχνευση σπασίματος γυαλιού και σειρήνα ηχείων αποτρέπουν τους εισβολείς και προστατεύουν τις εγκαταστάσεις.

, Η D-Link επανακαθορίζει το Smart Home και την απομακρυσμένη εργασία στην CES 2021

AX1800 Wi-Fi 6 USB 3.0 (DWA-X1850)

Το DWA-X1850 της D-Link είναι ο πρώτος προσαρμογέας USB 3.0 Wi-Fi 6 στην αγορά, παρέχοντας έναν γρήγορο, εύκολο και οικονομικό τρόπο για τους χρήστες να αναβαθμίσουν υπολογιστές με την τελευταία ασύρματη τεχνολογία AX. Απλώς συνδέοντας τον προσαρμογέα σε μια θύρα USB, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από ασφαλές, υψηλής ταχύτητας Internet έως και 574 Mbps στη ζώνη 2,4GHz και 1200 Mbps στη ζώνη 5GHz. Το DWA-X1850 διαθέτει επίσης κρυπτογράφηση Wi-Fi WPA3 για βέλτιστη προστασία δικτύου και συσκευών.

, Η D-Link επανακαθορίζει το Smart Home και την απομακρυσμένη εργασία στην CES 2021

5G Wi-Fi 6 Mobile Hostpost (DWR-2101) & 5G AC2600 Wi-Fi Router (DWR-978)

Το 5G Wi-Fi 6 Mobile Hotspot της D-Link (DWR-2101) και το 5G AC2600 Wi-Fi Router (DWR-978) προσφέρουν γρήγορη συνδεσιμότητα 5G εν κινήσει, ή στο σπίτι ή στο γραφείο. Με ταχύτητες λήψης έως και 1,6 Gbps, αυτοί οι δρομολογητές 5G είναι τέλεια κατασκευασμένοι για να τροφοδοτούν τις περισσότερες διαδικτυακές εφαρμογές με υψηλή διαμετακόμηση δεδομένων, αλλά και την απομακρυσμένη εργασία που έχει γίνει ο κανόνας του σήμερα.

Περισσότερες πληροφορίες στο eu.dlink.com

Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Google Samsung Smart Home

Samsung & Google: Διεύρυνση συνεργασίας για το smart home

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με την Google, αναβαθμίζοντας τη διαλειτουργικότητα του έξυπνου σπιτιού.

Gear D-Link

D-Link Eagle Pro AI για WiFi με τεχνητή νοημοσύνη σε όλο το σπίτι!

Η D-Link με τη σειρά προϊόντων Eagle Pro AI φέρνει την έξυπνη προηγμένη δικτύωση και ενσωματώνει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης εξασφαλίζοντας ισχυρότερο και πιο αξιόπιστο δικτυο Wi-Fi.

Software D-Link

Η D-Link πρωτοπορεί και συμμετέχει στο Metaverse Standards Forum

Θα συντονιστεί με τους Οργανισμούς Ανάπτυξης Προτύπων (SDOs) με στόχο την επιτάχυνση των μελλοντικών εξελίξεων μέσω προτύπων.

Gear D-Link

Πασχαλινές προσφορές σε επιλεγμένα D-Link προϊόντα

Η D-Link είναι εδώ και προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να “τσιμπήσουμε” τον κατάλληλο εξοπλισμό για την ασφάλειά μας.