Η LG παρουσιάζει το μέλλον στις έξυπνες κουζίνες στην έκθεση CES 2019

0

LG Smart Kitchen WK9 Recipes CES 2019
Η LG Electronics θα αποκαλύψει την επόμενη φάση στην ανάπτυξη της «έξυπνης» κουζίνας κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES 2019 τον Ιανουάριο στο Λας Βέγκας (το Techblog θα είναι για 5η συνεχόμενη χρονια εκεί!).
Σύμφωνα με την LG, οι συνεργασίες θα έχουν καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία μιας καλύτερης γαστρονομικής εμπειρίας. Αυτό αποδεικνύεται από τη συνεργασία της εταιρίας με τη Drop που βρίσκεται πίσω από το δημιουργία της πλατφόρμας Drop KitchenOS. Η ενσωμάτωση των οικιακών συσκευών όπως οι φούρνοι στο ‘έξυπνο’ σπίτι θα αποτελέσει βασικό παράγοντα για να καταστήσει την έξυπνη κουζίνα πιο ελκυστική για στους καταναλωτές.
Η συμφωνία της LG με την Drop προστέθηκε στην αυξανόμενη λίστα συνεργασιών της εταιρείας για τις «έξυπνες» κουζίνες, οι οποίες περιλαμβάνουν επίσης την Innit και την SideChef. Μέσω της ουσιαστικής συνεργασίας, η LG δίνει στους καταναλωτές πρόσβαση σε ένα ευρύτερο φάσμα έξυπνων επιλογών για να ικανοποιήσουν διαφορετικές γευστικές παλέτες. Η «έξυπνη» σειρά οικιακών συσκευών της LG περιλαμβάνει φούρνους, ψυγεία και πλυντήρια πιάτων -συσκευές που μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους- απλοποιώντας τη διαδικασία της προετοιμασίας φαγητού καθώς και τη κουραστική διαδικασία του καθαρισμού των πιάτων.
Για να προσφέρει πιο ευέλικτους τρόπους σύνδεσης με τη πλούσια επιλογή των συνταγών που διαθέτει η «έξυπνη» κουζίνα, η LG προσθέτει στην οικογένειά της το XBOOM AI ThinQ WK9 Smart Display. Αυτό το δυναμικό στερεοφωνικό ηχείο με ενσωματωμένη τεχνολογία AI περιλαμβάνει την ευκολία του Google Assistant για μια ευχάριστη και hands-free διαδικασία μαγειρέματος. Η οθόνη αφής 8 ιντσών εμφανίζει χιλιάδες έξυπνες εξατομικευμένες συνταγές από το Innit, χωρίς να αφήνει περιθώριο για δικαιολογίες για παραγγελία απ’ έξω.
Στη CES 2019, η LG εισάγει μια επαναστατική μηχανή παραγωγής μπύρας, την LG HomeBrew, συμπληρώνοντας έτσι το χαρτοφυλάκιο της ‘έξυπνης’ κουζίνας που περιλαμβάνει επίσης το ψυγείο InstaView ThinQ και το πλυντήριο πιάτων QuadWash. Οι πελάτες της ‘έξυπνης’ κουζίνας της LG μπορούν να απολαύσουν μία κρύα μπύρα ενώ μπορούν να αναζητήσουν συνταγές στην ενσωματωμένη οθόνη του ψυγείου. Μόλις εντοπιστεί το σωστό πιάτο, η συνταγή μπορεί να σταλεί στον φούρνο, οπότε αρχίζει η προθέρμανση στη σωστή θερμοκρασία.
Αφού μαγειρέψετε το γεύμα, η λειτουργία EasyClean του εντοιχισμένου φούρνου της LG αφαιρεί τυχόν υπολείμματα τροφίμων που μπορεί να υπάρχουν στο εσωτερικό της συσκευής. Τέλος, η ίδια ‘έξυπνη’ συνταγή θα ενημερώσει το πλυντήριο πιάτων QuadWash για τη βέλτιστη ρύθμιση εξασφαλίζοντας τον καλύτερο καθαρισμό των πιάτων και των σκευών που χρησιμοποιήθηκαν για την απόλαυση του υπέροχου γεύματος.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα